Marius Mihalache şi-a mărit trupa!

De: Mioara Tronaru / 20.02.2012, 11:00
Marius Mihalache şi-a mărit trupa!
Celebrul ţambalist e încântat că pianistul Marius Vernescu a venit în echipa lui.

Marius Mihalache e un profesionist, aşa că se înconjoara numai de oameni care se ridică cel puţin la nivelul său de artist. Celebrul ţambalist anunţă cu bucurie faptul că trupa lui s-a mărit şi a „câştigat” un pianist de jazz foarte bun, în prezenţa lui Marius Vernescu.

Marius Mihalache„In trupa noastră a intrat Marius Vernescu, poate cel mai mare pianist de jazz pe care l-a dat România, câştigător al festivalului de jazz de la Montreux, unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din lume. Alături de Chick Corea, Michel Petrucciani, şi Michael Camilo, Marius Vernescu e cel mai important pianist pe care l-am cunoscut. Ne simţim onoraţi de această colaborare”, spune Marius Mihalache.

De altfel, colegii săi de trupa sunt la fel de entuziasmaţi. „Il ador pur şi simplu”, spune Irina Sârbu despre Marius Vernescu, în timp ce Dragoş Mihu şi Nicu Baran spun că acesta este un pianist de talie mondială şi un talent fără margini. De asemenea, Mandela, care cântă la flaut în trupa lui Marius Mihalache, are numai cuvinte de laudă despre pianistul nou sosit în formaţie: „Marius Vernescu – un pianist de jazz foarte elegant, de şcoală clasică. Liniile lui de improvizaţie sunt pline de muzicalitate şi armonie complexă, fapt ce-l situează între pianiştii de top”.