Cătălin Josan finalistul nr.1 la Eurovision 2012

Apropo.ro / 02.03.2012, 12:17
Cătălin Josan finalistul nr.1 la Eurovision 2012
Cătălin Josan s-a calificat pe locul întâi în cadrul preselecţiei naţionale pentru Eurovision 2012 cu piesa “Call My Name”.

In urma votului unui juriu de specialitate, acesta a acumulat 98 puncte, poziţionându-l, astfel, ca favorit pentru a reprezenta România la Baku, Azerbaijan.
Piesa „Call My Name”, împreuna cu hitul „Don’t Wanna Miss You”- deţinător al Discului de Aur în Italia, face parte din următorul album al lui Cătălin, care va fi lansat în Franţa şi Italia la sfârşitul lunii martie. Albumul poartă amprenta renumitului producătorul Desmond Child, care a colaborat cu nume mari, precum Bon Jovi, Kiss, Aerosmith şi Roxette.

Catalin JosanCătălin Josan iese din tiparele de export româneşti reuşind să se impună cu piese pop ce se difuzează la radiourile europene, bucurându-se de un mare succes în afara ţării.Muzica lui Cătălin se ascultă în Franţa, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Luxemburg, Spania, Elveţia, Cehia, Polonia şi Monaco.

„O să fac tot ce pot ca să aduc Eurovisionul la Bucureşti în 2013. Vreau să-i rog pe toţi cei care cred în mine, şi nu mă refer doar la cei din ţară, să folosească toate oportunităţile, mai ales reţelele de socializare (Facebook, Twitter), să ajute la promovarea piesei. Vă mulţumesc mult că m-aţi ajutat să ajung în topuri în Europa şi vă rog să fiţi alături de mine şi în continuare la Eurovision. Votaţi – „Call My Name”, spune Cătălin.
„Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu Cătălin pentru că, în afara faptului că este un băiat foarte simpatic, este un artist în adevăratul sens al cuvântului, o specie care, din păcate, devine din ce în ce mai rară. Cătălin Josan este un muzician desăvârşit ce ar reprezenta România cu demnitate la Baku, votaţi-l”, declară Keo, producătorul piesei.

Selecţia Naţională pentru alegerea melodiei care va reprezenta România la Eurovision 2012 va avea loc pe 10 martie 2012.