Andreea Marin, trimisă de Bănica la psiholog pentru depresie

De: Nicoleta Nicolae / 11.01.2013, 10:44
Andreea Marin, trimisă de Bănica la psiholog pentru depresie
"De ce să merg, mă crezi nebună?". Andreea Marin a mărturisit căa suferit de depresie, iar soţul ei, Ştefan Bănica, a fost cel care a trimis-o la un specialist.

Andreea Marin Bănică a făcut o serie de dezvăluiri intime, în urmă cu două luni, la lansarea unei cărţi la Baia Mare. Atunci Zâna Surprizelor a mărturisit că a suferit de depresie şi cel care i-a fost alături şi a îndrumat-o către un psiholog a fost Ştefan Bănică.

„Am reacţionat negativ prima dată: «De ce să merg la psiholog, mă crezi nebună?», a mărturisit Andreea. Acum, după ce a trecut peste problemele ei, Andreea Marin a afirmat că depresia este o boală şi că trebuie tratată cu atenţie. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize Surprize” a mai spus şi că a ascuns faptul că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru că nu a dorit „să-îi plângă nimeni de milă”.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat, joi, că au decis, „de comun acord”, să pună capăt mariajului de şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Violeta, în vârstă de cinci ani.