Prodanca şi Reghe şi-au deschis cofetărie-patiserie

Apropo.ro / 05.03.2013, 17:43
Prodanca şi Reghe şi-au deschis cofetărie-patiserie
Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi–au inaugurat noua afacere. Ana a fost astăzi în centrul atenţiei.Vedeta reality show-ului “Prodanca şi Reghe” şi-a luat în serios rolul de patroană, căci şi-a deschis azi, în prezenţa jurnaliştilor şi a invitaţilor săi speciali, o cofetărie-patiserie, situată pe Calea Moşilor.

Prajitura Reghe si Prodanca

Anei i-a venit o super idee de afacere: şi-a deschis o cofetărie-patiserie cu reţete tradiţionale româneşti. „Cele mai bune plăcinte şi prăjituri din Bucureşti, exact ca la mama acasă, cu reţete 100% tradiţionale sunt la mine în cofetărie. Şi cine nu mă crede pe cuvânt…mă angajez să demonstrez cu fapte, într-o cofetărie aşa cum numai în Bucureştiul anilor interbelici mai găseai!”, spune Anamaria Prodan.

Foto: Bogdan Iordache

Cofetăria se numeşte „Prodanca şi Reghe concept boutique”, iar specialitatea casei este prăjitura „Reghe”. Pe lângă aceasta, Prodanca şi-a servit azi invitaţii cu pasca, cozonac, mucenici, rulada cu gem şi cornuleţe. Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a fost şi el prezent la inaugurare.