Morris o pune de-o colaborare cu Mohombi?

Apropo.ro / 29.05.2012, 12:18
Morris o pune de-o colaborare cu Mohombi?
Artistul Morris nu a lipsit joi seara de la concertul lui Mohombi pe care acesta l-a sustinut intr-un club din Bucuresti.

Pentru ca ii plac piesele lui Mohombi, in mod special „Suavemente”, pe care artistul de culoare o canta impreuna cu Pitbull, un alt preferat de-al sau, Morris a tinut sa mearga in mod special in club, sa se distreze si sa fredoneze hit-urile verii, mai ales ca are o relatie buna cu prietenul sau de la firma de evenimente, cei care l-au adus in tara pe Mohombi.

Morris„Eu imi doresc foarte mult o colaborare cu Pitbull, dar nu pot refuza nici un featuring cu Mohombi. Imi plac piesele lui, sunt in genul celor cantate de mine. Sper ca vara asta sa-mi aduca o colaborare cu amandoi si sa facem spectacole frumoase impreuna, la noi la mare, caci intentionez sa-l aduc pe Pitbull in tara si sa ne distram pe cinste!”, spune Morris cu gandul la muzica si distractie. Insa pana atunci, Morris i-a facut o propunere lui Mohombi, asa ca e posibil ca cei doi sa pregateasca un proiect muzical inedit! In plus, artistul pregateste un nou hit care se va auzi in aceasta vara in toate cluburile de la noi si nu numai!

Puteti urmari aici noul videoclip semnat Morris: