Claudia Ghiţulescu în vizită la Romeo!

Apropo.ro / 21.02.2012, 12:27
Claudia Ghiţulescu în vizită la Romeo!
Frumoasa cântăreaţă de muzică etno Claudia Ghiţulescu tocmai ce s-a întors dintr-o vacanţă de două săptămâni în Italia.

Claudia a fost invitată de o bună prietenă să petreacă câteva zile la Verona, aşa că şi-a făcut imediat bagajul. Abia aştepta să meargă în vizită la Romeo şi să vadă celebrul balcon al Julietei.

Claudia Ghitulescu„Mi-am dorit foarte tare să ajung la Verona, să văd balconul Julietei şi să îl „caut” pe Romeo. Păcat că am ajuns seara târziu să vizitez locul celebru şi am găsit porţile închise. Chiar dacă a fost destul de frig şi acolo am fost şi la Lago di Garda şi am admirat peisajul”, spune frumoasa brunetă. Claudia nu s-a mulţumit doar să viziteze Verona, aşa că având în vedere că oraşul Julietei este aproape de Milano, bineînţeles că a făcut şi o sesiune de shopping. „Am profitat de ocazie şi am vizitat şi Milano. Mi-am cumpărat câteva genţi şi câteva perechi de pantofi, pentru că sunt înebunită după încălţăminte”, a mai spus cântăreaţa.

In ceea ce priveşte muzica, deocamdată, Claudia Ghiţulescu aşteapta să vină 24 februarie, ziua de Dragobete, pentru care a pregătit o frumoasă melodie de dragoste, intitulată sugestiv, „Pentru dragoste omul ar face orice”. Chiar dacă nu are încă un iubit, Claudia Ghiţulescu are mai multe melodii despre dragoste şi, în curând, va lansa un nou album care anunţă o colaborare inedită!