Nigerianul Roxanei Nemes – castigator la Amsterdam

Apropo.ro / 10.11.2013, 07:00
Nigerianul Roxanei Nemes – castigator la Amsterdam
Cantaretul alaturi de care frumoasa blonda a filmat recent un videoclip a fost rasplatit cu doua premii importante la ADMA AWARDS 2013 in Amsterdam: Best Reggae Artist of the Year si Best Reggae / DanceHall Song of the Year.
Admiral C4C se impune  incet dar sigur pe piata muzicala din Romania. Artistul de culoare a realizat un featuring de senzatie alaturi de Roxana Nemes la piesa “Boom Bang”. Recent, cei doi au filmat un videoclip incendiar la acest single, desi in aceeasi perioada aveau planuri sa plece impreuna la Amsterdam. La sfarsitul lunii octombrie, Admiral C4C trebuia sa-si faca aparitia in compania frumoasei Roxana Nemes la ADMA AWARDS 2013 in Amsterdam, acolo unde a fost nominalizat anul acesta la doua categorii: Best Reggae Artist of the Year si Best Reggae / DanceHall Song of the Year. Nigerianul nu a mai apucat sa sustina un recital pe scena de la Amsterdam cu apetisanta blonda, caci a fost retinut la Bucuresti cu treburi mai importante. A filmat aici cel mai nou videoclip al sau, alaturi de noua sa colega de scena, care il innebuneste cu formele sale voluptoase.
 
 
Pe langa piesa “Boom Bang” pe care o canta impreuna, Admiral C4C si Roxana Nemes mai pregatesc o noua melodie, “Do Re Mi”, care spera sa se bucure de succes.