Maria Luiza Mih a dat 1.000 de euro pe un batic popular

Apropo.ro / 28.02.2012, 16:00
Maria Luiza Mih a dat 1.000 de euro pe un batic popular
Tânăra căntăreaţă de muzică populară investeşte în obiectele tradiţionale.

Maria Luiza Mih, cântăreaţa de muzică populară din Maramureş, este pasionată de tot ceea ce înseamnă tradiţie şi îşi doreşte cât mai multe piese de rezistenţă în garderoba ei. Ii plac costumele populare şi încearcă să-şi cumpere cât mai multe, însă recent a investit 1.000 de euro într-un batic de colecţie.

Maria Luiza Mih„Imi plac foarte mult costumele populare şi am câteva, dar mai am mult până la o adevărată colecţie, cel mai important obiect din colecţia mea este cămaşa populară a bunicii mele, o iubesc şi o ţin la loc de cinste”, a spus cântăreaţa, care a făcut, acum câteva zile, o achiziţie cu care se mândreşte, chiar dacă a cheltuit ceva pe obiectul de care nu s-a putut lipsi pentru garderoba sa de interpretă de muzică populară.
„Pentru mine nu contează foarte mult preţul unui obiect, ci frumuseţea lui. Cel mai mult am investit într-o „pânzătură de demult”, adică un batic vechi. L-am îndrăgit foarte mult şi nu am putut să mă abţin să nu-l cumpăr, oricum cele mai scumpe obiecte din garderoba mea sunt cele tradiţionale”, mai spune cântăreaţa din Maramureş, Maria Luiza Mih, o împătimită a shoppingului.