Ce cadou şi-a făcut George Hora, când a împlinit 30 ani!

Apropo.ro / 25.03.2015, 17:23
Ce cadou şi-a făcut George Hora, când a împlinit 30 ani!
George Hora a devenit cunoscut publicului larg în 2009 prin colaborare cu Puya pentru piesa "Undeva în Balcani". De atunci şi până în prezent artistul din Timişoara a avut multiple colaborări cu artişti din sfere muzicale diferite (Activ, XONIA, Sistem, Voltaj, Puya, Voxis, NANE, El Nino, Eli etc).

Artistul împlineşte, astăzi, 30 ani… prilej perfect pentru lansarea unei noi piese şi pentru stabilirea unor noi obiective pentu perioada următoarea: filmarea clipului pentru piesa „Ştiu că eşti al meu” – Kamelia Hora, lansarea unei piese cu trupa Voxligt, din care face parte, dar şi dezvoltarea Casei de Discuri Studio 66, propriul său cadou pentru ziua de azi.

George Hora: Pentru mine, Studio 66 a fost până acum “locul nostru de joacă”, studioul nostru personal, unde au activat mulţi artişti (Voltaj, Eli, Mark, Voxis, Sistem). De acum, prin Studio 66 Records vom deveni producători ai pieselor noastre (nu doar le licenţiem la alte case de discuri) cu investiţie în coproducţie din partea noastră. Am început o colaborare frumoasă cu  Red Clover, astfel ca Studio 66 va fi sub label-ul casei menţionate.

George Hora a mai declarat că are în plan descoperirea de tinere talente şi lansarea acestora în industria muzicală: „Vom semna cu artişti noi şi îi vom ajuta să facă toţi paşii necesari pentru a ajunge pe radio şi tv”.


George Hora: Nu există rap doar despre prietenii de la bloc, prostituate sau droguri

Reporter: Ai contribuit alături de PUYA la revenirea rapului pe radio. De atunci şi până acum au fost lansate multe piese rap cu mesaje de dragoste. Chiar şi noua piesă Bitză cu Kamelia are un astfel de mesaj. Fanii “supăraţi” ai acestui gen spun că acesta nu mai este rap. Tu ce părere ai ?

George Hora: Pentru mine, rap nu înseamnă doar un anumit tip de mesaj, ci un anumit gen de interpretare ritmic şi aproape melodic. Poţi să faci rap despre iubita ta sau amicii tăi. Nu există rap doar despre prietenii de la bloc, prostituate sau droguri.

Reporter: De ce crezi că sunt fanii rapului – unii dintre ei – atât de supăraţi pe schimbarea de tematică din mesajul unor artişti?

George Hora: Dacă ei se aşteaptă ca un artist să rămână acelaşi om ca acum 10 ani e strict problema lor. Fiecare artist are dreptul să îşi schimbe mesajul de câte ori vrea el, aşa cum fiecare fan are dreptul să îşi schimbe artistul favorit, a declarat artistul pentru Redactia4fun.ro.

Kamelia Hora, cea mai frumoasă urare pentru fratele său

„Laaaa muuulti aaaani, George!  Sunt cea mai norocoasă sora din lume că am aşa un frate talentat, frumos şi deştept, care e mereu alături de mine.Te iubesc mult”, a postat artista pe pagina ei de Facebook!