„The Dark Knight Rises”, lider de box office!

De: Mioara Tronaru / 24.07.2012, 12:20
Cel mai recent film din seria "Batman", "Cavalerul negru: Legenda renaşte", a obţinut încasări spectaculoase, în ciuda masacrului din Colorado, când 12 persoane au fost împuşcate mortal la premiera peliculei.

Potrivit Mediafax.ro, studiourile Warner Bros., care au produs acest film, au aşteptat până luni, ca şi celelalte mari studiouri de la Hollywood, pentru a publica cifrele cu încasările obţinute în weekend, din respect faţă de familiile victimelor.
James Holmes, un student în vârstă de 24 de ani, a ucis 12 persoane şi a rănit alte 58, după ce a intrat şi a tras în sala plină cu spectatori a cinematografului din oraşul Aurora, unde era programată premiera „The Dark Knight Rises”, al treilea film din franciza „Batman”, care este regizat de Christopher Nolan.
Şeful poliţiei din New York, Ray Kelly, care nu a precizat sursele sale de informaţii, a spus că asasinul ar fi declarat în momentul arestării că era „Joker”, personajul negativ din seria „Batman”.
Cu toate acestea, tragicul incident nu i-a împiedicat pe numeroşii fani ai „Omului-liliac” să ia cu asalt cinematografele nord-americane pentru a vedea cel mai recent opus, mult aşteptat, din seria „Batman”.