Claudiu Bleonţ duce în spinare un campion olimpic!

Apropo.ro / 05.03.2012, 12:02
Claudiu Bleonţ duce în spinare un campion olimpic!
In spectacolul de teatru “Amedeu sau scapi de el cu greu”, Marius Urzică l-a învăţat pe Claudiu Bleonţ câteva elemente de gimnastică.

Nadine, Claudiu Bleonţ şi Marius Urzică se pregătesc să joace la Bucureşti piesa de teatru „Amedeu sau scapi de el cu greu” , de Eugene Ionesco, în regia Andrei Negulescu. După ce s-au bucurat de succes la Tulcea şi la Bacău, actorii din distribuţia cunoscutului spectacol au deja emoţii pentru premiera de la Bucureşti care va avea loc pe data de 8 şi 9 martie, la Centrul Cultural pentru Unesco „Nicolae Bălcescu”, iar pe 14 martie, la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Coregrafia realizată de Izabela Bostan şi costumele purtate de Claudiu Bleonţ şi Nadine, fac deliciul publicului. Bleonţ îşi arată bustul bine lucrat la sală, iar Nadine apare pe scenă cu două codiţe. O întreagă nebunie, „condimentată” cu prezenţa lui Marius Urzică, care este la un moment dat cărat în spinare de Claudiu Bleonţ!

Nadine si Claudiu Bleont!„Eu am început să ţin postul Paştelui, ca să pot să le fac faţă lui Urzică şi lui Nadine, care sunt plini de energie. Marius m-a învăţat cum să fac prizele în mâini şi cum să-l car în spinare! Trebuie să veniţi să vedeţi piesa. Este cu adevărat de excepţie!”, spune Claudiu Bleonţ. „De când am început să jucăm „Amedeu sau scapi de el cu greu” eu am slăbit 5 kilograme din cauza stresului, alergăturii prin ţară şi a repetiţiilor. Merg des la sală pentru a mă menţine în formă şi în curând o să-mi iau şi un antrenor personal…”, a mai adăugat actorul.

Nadine si Claudiu BleontNadine este soţIa lui Claudiu Bleonţ în „Amedeu sau scapi de el cu greu”. Claudiu Bleonţ joacă rolul lui Amedeu, un scriitor căsătorit de 15 ani cu Madeleine. Marius Urzică este iubirea moartă dintre Amedeu şi Madeleine.

Amedeu şi Madeleine sunt cele 2 personaje principale ale piesei, roluri extrem de ofertante pentru actori, dar şi pline de farmec pentru public!