Cristina Rus este şi mai bogată! Soţul ei a vândut un teren cu 20 de milioane de euro

De: Cătălina Matei / 26.11.2014, 10:28
Cristina Rus este şi mai bogată! Soţul ei a vândut un teren cu  20 de milioane de euro
Se ştie că soţul cântăreţei este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România. Drept dovadă stă cea mai recentă tranzacţie în urma căreia Dragoş Bîlteanu a obţinut 20 de milioane de dolari.

Bucurie mare pentru Cristina Rus, căci soţul ei a rotunjit veniturile familiei cu fantastica sumă de 20 de milioane de dolari.

Dragoş Bîlteanu, care în ultimii ani a devenit unul dintre cei mai mari investitori în SIF-uri, le-a vândut sud-africanilor de la NEPI terenul de 12.000 mp din Calea Floreasca pe care se afla sediul companiei Romenergo, într-o tranzacţie cu o valoare de circa 20 milioane de euro.

Foto: Facebook

Potrivit zf.ro, Bîlteanu intenţiona să dezvolte pe acest teren un proiect de birouri cu 14 etaje, în timp ce NEPI avea nevoie de teren pentru a extinde mall-ul Promenada, cumpărat la sfârşitul lunii octombrie pentru 148 mil. euro de la Raiffeisen Evolution.

Tranzacţia a fost finalizată vineri, la câteva săptămâni după ce Romenergo a început procesul de demolare a fostului sediu pentru a elibera terenul în vederea vânzării.

Cristina Rus şi Dragoş Bîlteanu s-au căsătorit pe 31 mai 2009 şi de atunci pare că viaţa lor a intrat pe o pantă ascendentă. Cei doi formează un cuplu foarte frumos, iar prima dovadă a dragostei lor a venit pe lume pe 16 aprilie 2010. Între timp, Dragoş Jr. are şi o surioară, pe Cristina, născut chiar de Dragobete, anul acesta.