De sărbători, Giulia pofteşte la sarmale şi vrea să-şi ducă fetiţa la schi!

Apropo.ro / 24.12.2014, 13:00
De sărbători, Giulia pofteşte la sarmale şi vrea să-şi ducă fetiţa la schi!
Giulia Anghelescu Huidu este însărcinată în cinci luni şi se gândeşte deja la meniul de Crăciun. În aşteptarea celui de-al doilea copil, cântăreaţa abia aşteaptă să guste din bunătăţile pregătite de sărbători. Şi-a făcut multe planuri alături de soţul ei şi de fetiţa lor şi vor petrece împreună cu colinde, cozonac, vin fiert, sarmale şi şorici.
Giulia, cum  te întreţii în sezonul rece, pe timp de iarnă? Ce ritualuri foloseşti? 
 
În general nu fac nimic deosebit ci doar încerc să îmi hidratez foarte bine corpul şi să am grijă la alimentaţie. Singurul lucru la care nu renunţ indiferent de anotimp este uleiul de migdale.
 
 
– Ce îţi place cel mai mult să faci de sărbători?
 
Să împodobesc casa.. îmi fac planuri cu câteva luni înainte cum aş vrea să arate casa de Crăciun şi schimb decoraţiunile în fiecare an.. Perioada Sărbătorilor de iarnă este preferata mea aşa că pentru mine nimic nu poate fi mai frumos decât să stau împreună cu familia în jurul bradului, să ascultăm colinde, să bem vin fiert şi să mâncăm cozonac. 
 
 
Foto: Facebook
 
 
– Tu singură pregăteşti masa de Crăciun? 
 
În general înainte de vreo sărbătoare la care am invitaţi stau ore întregi în bucătărie ca să pregătesc singură tot meniul însă anul acesta voi avea ajutoare pentru că bebe din burtică nu mă lasă să fac atât de multă treabă de una singură.
 
 
– Ce nu-ţi lipseşte niciodată de pe masa de Crăciun?
 
 Bucatele tradiţionale pe care eu şi familia mea pur şi simplu le iubim. Vom avea sarmale, şorici, salată de boeuf, cozonaci şi multe altele.
 
 
– Care este mâncarea ta preferată de Crăciun? Dar de Revelion? De la ce nu te poţi abţine niciodată? 
 
Anul acesta presimt că nu mă voi putea abţine de la nimic. Dacă stau bine să mă gândesc niciodată nu mă prea abţin de la bunătăţile pregătite pentru masa de Crăciun dar în topul preferinţelor mele vor rămâne totuşi sarmalele. 
 
 
– Cum petreceţi Crăciunul şi Revelionul? V-aţi făcut deja planurile în acest sens?
 
De Crăciun vom sta acasă cu familia aşteptându-l pe Moş Crăciun iar de Revelion voi cânta.
 
 
– Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată de Crăciun?
 
 În fiecare an am primit ceea ce mi-am dorit şi anul acesta nu aştept nimic mai mult de la Moş Crăciun decât să îi ţină pe cei dragi mie sănătoşi. 
 
 
–  Ce i-ai pregătit soţului tău de Moş Crăciun?
 
 În fiecare an de Sărbători lucrez cu normă întreagă, ca spiriduşul lui Moş Crăciun, aşa că fetiţa mea şi soţul meu presimt că vor primi exact ceea ce îşi doresc mai ales că am promis că voi expedia chiar eu scrisorile lor către Moşul. 
 
 
– Ţi-ai pregătit deja ţinuta de Revelion? Cum o să arate?
 
Ţinuta mea de Revelion va fi una călduroasă cu siguranţă şi asta pentru că în această perioadă trebuie să am grijă să nu răcesc. 
 
 
 
 
Unde concertezi de sărbători? 
 
De Revelion voi cânta în Bucureşti pentru că nu vreau să fiu departe de fetiţa mea la trecerea dintre ani.
 
 
– Unde mergeţi în vacanţa de iarnă? Aţi ales deja destinaţia?
 
 Anul acesta vom pleca la schi, cel mai probabil la Bansko, în Bulgaria, pentru că vrem să o învăţăm pe cea mică să schieze iar eu să mă pot bucura de spa-ul meu preferat.
 
 
Dana Popa