Belleamy, cadou de majorat: a lansat videoclipul „Bye Bye”!

Apropo.ro / 23.12.2014, 11:26
Belleamy, cadou de majorat: a lansat videoclipul
Belleamy a lansat al doilea single din carieră, "Bye Bye", un alt motiv de petrecere pentru ea, deoarece ziua de ieri, 22 decembrie, a fost una foarte importantă pentru artistă: şi-a aniversat majoratul!

Dacă pentru primul single a colaborat cu F. Charm  la producţie, de data aceasta, piesa „Bye Bye”, cu versuri în limba romană, este compusă de Marius Drăghici şi Marius Dia, iar videoclipul oficial este regizat de Cătălin Micu.

„Piesa a fost produsă în studiourile Chili MusicPro, de un colectiv tânăr şi creativ, acelaşi care a produs şi hitul Lorei, „Puişor”, iar filmările pentru clip s-au realizat în patru locaţii din Bucureşti. Videoclipul este lansat într-un moment special, împlinesc 18 ani, şi este un cadou din partea celor care au participat la producerea lui pentru mine. Pe această cale, ţin să le mulţumesc tuturor pentru implicare!”, declară Belleamy.

Timbrul excepţional al artistei a fost apreciat şi intens lăudat şi de actorul Cristopher Atkins, (Laguna Albastră) dar şi de Erika Eleniak (Baywatch), prezenţi la un eveniment în Bucureşti, unde au fost impresionaţi de carismatica artistă.



„Visul meu este că muzica pe care o interpretez să fie în lista preferinţelor ascultătorilor, să-i facă fericiţi şi măcar o parte din emoţiile transmise de mine să ajungă în sufletele lor”, adaugă Belleamy.