Rosamund Pike pe coperta de la Vanity Fair despre rolul din „Fata Dispărută” (Video)

Apropo.ro / 08.01.2015, 17:03
Rosamund Pike pe coperta de la Vanity Fair despre rolul din
Anul trecut, Rosamund Pike a tras biletul câştigător cu rolul din "Gone Girl" - "Fata Dispărută". După premiera filmului, Rosamund s-a trezit propulsată direct în ligă întâi a actorilor hollywoodieni şi asta datorită felului în care a reuşit să-şi construiască personajul - Amy Dunne - în filmul lui David Finch. Cum s-a pregătit pentru rol? Ne spune chiar ea în numărul din februarie al revistei Vanity Fair.
Revista Vanity Fair a dat publicităţii un video de la sesiunea de fotografie pentru coperta revistei din luna februarie, o sesiune condusă de unul din cei mai talentaţi fotografi ai lumii, Mario Testino. În timpul acestui material, Rosamund a oferit detalii interesante şi despre filmul „Fata Dispărută”, unde a făcut un rol care i-a schimbat cariera. Printre altele, actriţă a dezvăluit că modelul pentru rolul lui Amy Dunne a venit chiar de la David Finch care a sfătuit-o să se inspire din aerul reţinut pe care îl avea fostă soţie a lui John Fitzgerald Kennedy Jr., Carolyn Bessette – Kennedy. 
  
„Aveam în minte imagini de înainte şi după cu Carolyn – de la 18 şi 20 de ani, avem în minte imaginea unei persoane care s-a reinventat. (n.r. Carolyn) s-a cizelat, s-a reinventat, a inventat o persoană publică. Asta a fost punctul de plecare.” a început Rosamund să povestească ” Am făcut rost de numere mai vechi din Vanity Fair în care a apărut. Am căutat pe internet fotografii cu ea, interviuri în care s-o aud vorbind. Şi mi-am dat seamă că David mi-a dat pe mână o enigmă. Sunt nenumărate fotografii cu ea…dar n-am găsit nimic al ei. Şi m-am gândit…e ok şi aşa. Amy, aşa cum dorea să fie văzută, trebuie creată din exterior spre interior.” 
 
Rosamund Pike a devenit mamă pentru a doua oara de curând si se pregăteste pentru decernarea premiilor Oscar unde cu siguranţă va primi o nominalizare.