Cum a înşelat-o Cristea pe Bianca cu o acuzată din dosarul „Prostituate de lux”!

De: Nicoleta Nicolae / 11.02.2015, 09:14

Cum a înşelat-o Cristea pe Bianca cu o acuzată din dosarul
Bianca Drăguşanu nu a avut parte de fericire în primele luni de relaţie cu Adrian Cristea.

Fotbalistul nu putea să fie, pe atunci, bărbatul unei singure femei şi, din acest motiv, mai călca şi strâmb. Una dintre femeile cu care a trădat-o “Prinţul” a fost nimeni alta decât Marinela Avadani, colega ei de podium şi o fostă iubită a jucătorului.

“Nici nu trecuseră vreo două luni de relaţie, că el a şi iesit cu Marinela Avadani, una dintre fostele lui iubite! Drăguşanca a aflat şi s-a supărat îngrozitor, i-a aruncat lucrurile în stradă şi i-a zis că nu mai vrea să mai aibă de-a face niciodată cu el, mai ales că o cunoştea bine pe manechină şi, culmea, se intersecta cu ea mereu la prezentările de modă!”, a spus o apropiata de-a vedetei pentru WOWbiz.ro.

‘”După o luna însă, Bianca a şters cu buretele toată supărarea şi l-a iertat pe Cristea. A pus totul pe seama faptului că doar conflictul dintre ei l-a determinat pe jucător sa să duca la altă femeie, nicidecum pe dorinţele nestăpânite ale fotbalistului iubăreţ. În plus, nu s-a luat nici de Marinela. A considerat că fata nu avea nicio vină”, a mai spus amica Biancăi.