Amadeus relansează „Eşti atât de frumoasă”, în luna martie

De: Nicoleta Nicolae / 10.03.2015, 13:00
Amadeus relansează „Eşti atât de frumoasă”, în luna martie
Special pentru luna femeilor, trupa Amadeus a lansat o noua versiune a piesei „Eşti atât de frumoasă”, cântată în varianta originală de formaţia No Comment.

Melodia, compusă de Xenti Runceanu, a fost lansată în 1999 şi a cucerit topurile la acea vreme.

Noua variantă a piesei este interpretată vocal de Xenti Runceanu şi de Andreea Runceanu, aceştia fiind completaţi de instrumentaţia asigurată de Patricia Cimpoiaşu (violoncel), Bianca Gavrilescu (vioară), Naomi Anelis (pian), Ionut Fleancu (tobe).

„În 1999 când am ascultat-o pentru prima dată, am plâns. Este o piesă atât de sensibilă, cu o încărcătură emoţională foarte mare. Atunci Xenti era student la trei facultăţi din cadrul Academiei de Muzică: de aceea, spre deosebire de ce melodii se lansau atunci, piesa era atat de dezvoltata avand vioara, violoncel, oboi si flaut. O consider una din cele mai frumoase compozitii romanesti si sunt foarte mandra ca autorul ei este chiar fratele meu. Xenti a reorchestrat-o acum special pentru a fi interpretata de noi la instrumente. Rezultatul este emotionant si este deja una din cele mai cerute melodii din noul nostru spectacol. Chiar si la nuntile la care vom canta anul acesta mirii ne-au cerut cerut sa o cantam”, declară Andreea Runceanu.

Tags: