DJ Wanda, operata la coloana! Risca sa ajunga in scaun cu rotile!

De: Nicoleta Nicolae / 15.03.2015, 17:00
DJ Wanda, operata la coloana! Risca sa ajunga in scaun cu rotile!
DJ Wanda a traversat momente crunte in ultima perioada. Din pricina unor complicatii la coloana vertebrala, cunoscuta DJ-ita a fost operata joi seara intr-o clinica privata din Bucuresti.
Vedeta suferea de Discopatie Vertebrala Lombara, iar complicatiile au dus la o hernie voluminoasa si o pareza la piciorul stang, intrucat o vertebra ii apasa pe un nerv. Astfel, a fost nevoie urgenta de o interventie chirugicala ce a fost efectuata cu succes de dr. Mihai Adrian Cristescu.
 
.
“A contat enorm pentru mine sa am aproape prieteni dragi, din cadrul medical, care au avut grija de mine in toata aceasta perioada. Medicul estetician Daniel Florin Juravle a stat inclusiv in blocul operator sa stie ca sunt bine, iar doctorita Gabriela Katonam medic primar general chirurgie si ortopedie pediatrica, m-a ajutat de fiecare data cand aveam nevoie. Am simtit ca am alaturi prieteni adevarati, ca nu sunt singura, mai ales ca recuperarea este foarte grea”, declara DJ Wanda.
Vedeta va avea nevoie de o perioada de recuperare de cateva luni. In tot acest timp, isi va continua activitatea la salonul sau de tatuaje din Dorobanti si pregateste chiar si o colectie vestimentara.