Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca, a defilat la New York Fashion Week pentru designerul Dorin Negrau

Apropo.ro / 21.09.2015, 12:00
Fiica cea mare a  Anamariei Prodan, Rebecca, a defilat la New York Fashion Week pentru designerul Dorin Negrau
Dorin Negrau si-a prezentat de curand, mai precis pe 17 septembrie, la New York Fashion Week, cea mai recenta colectie a sa, “QUEEN - BLOUSE ROMANIAN”, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!

Colectia “QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru sezonul primavara-vara  2015/2016,  valorificand  la  fel  ca  de  fiecare  data  motivele  traditionale  din  Transilvania in  portul  contemporan. 

Prezentarea,  care a avut loc  la unul dintre cele mai importante evenimente fashion din lume, a inclus rochii delicate din mătase, accente ultra-feminine, precum volanele sau jabourile, imbinand într-o manieră inedită inspiraţia provenită din portul popular cu elemente moderne. 

Surpriza prezentarii a fost prezenta pe podium a Rebeccai Prodan, fiica cea mica a Anamariei Prodan.

„Odata cu colectia “QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” am reusit sa atrag atentia presei internationale prin naturaletea si romantismul boem al colectiei, prin usurinta cu care am adus elementele traditionale romanesti in colectia SS2016. Sper ca am reusit sa aduc o amprenta portului traditional in viitor”, spune designerul.

„Rebecca Prodan a fost o surpriza placuta pentru mine la New York. Mi-a facut placere sa lucrez cu ea, este docila, dar si o fire puternica in acelasi timp”, mai spune Dorin Negrau, care a dus sabotii romanesti  pe podiumul de la New York .

Unul din cele mai iubite branduri de încălţăminte de către vedetele din România, Mineli,  a facut parte din proiectul designerului Dorin Negrău. Două modele de saboţi pentru femei, aparţinând trendului primăvară-vară 2016, realizati din blană şi puf, cu tentă exclusivistă, specifică marilor festivaluri de modă ale lumii au completat ţinutele designerului Dorin Negrău la New York Fashion Week.

„A fost interesant şi frumos să lucrăm împreună cu Dorin Negrău pentru Festivalul de Modă de la New York. În afară de aceste modele create special pentru colecţia lui Dorin, noi vom mai scoate pe piaţă şi alte 4-5 produse adaptate la cerinţele pieţei publicului larg din România”, a declarat Ionuţ Glăvan, unul dintre cei doi creatori ai brandului respectiv.