Eddie Murphy, tată pentru a noua oară. Nu o să-ţi vină să crezi cum arată fenomenala lui iubită!

De: Nicoleta Nicolae / 06.05.2016, 16:07
Eddie Murphy, tată pentru a noua oară. Nu o să-ţi vină să crezi cum arată fenomenala lui iubită!
Eddie Murphy are 55 de ani, dar e încântat să retrăiască senzaţia de proaspăt tătic. Actorul american este tată de fată, după ce actuala sa iubită, fotomodelul australian Paige Butcher, a născut primul lor copil, micuţa Izzy Oona Murphy.

Relaţia dintre Eddie Murphy şi Paige Butchder a început în 2011. Blonda australiancă în vârstă de 37 de ani arată fenomenal şi nu degeaba a fost considerată de presa de peste Ocean drept iubita-trofeu. Paige Butcher a vrut iniţial să devină veterinar, după absolvirea unui colegiu catolic. Însă, datorită sex-appeal-ului şi trupului perfect s-a îndreptat spre cariera de topmodel. Şi bine a făcut!

Eddie Murphy mai are doi fii din două relaţii diferite, Eric, de 26, şi Christian, de 25, precum şi cinci copii, cu vârste cuprinse între 25 şi 13 ani, din căsătoria cu Nicole Mitchell, de care a divorţat în 2006. Totodată, el are şi o fată, Angel, născută în urmă cu nouă ani ca urmare a legăturii lui cu Melanie Brown, membră a fostului grup britanic Spice Girls, cunoscută mai bine sub numele de Mel B.