Tom Hanks se declară cel mai fericit om din lume datorită ei! Ştie cum să ţină flacăra vie

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2016, 17:08
Tom Hanks se declară cel mai fericit om din lume datorită ei! Ştie cum să ţină flacăra vie
Tom Hanks a făcut recent câteva dezvăluiri emoţionante despre tinereţea lui. Se pare că faimosul actor american a avut o copilărie extrem de grea.

Avea doar 5 ani când părinţii săi, Janet şi Amos Hanks, au divorţat. El a rămas în grija tatălui său, un bucătar care îşi schimba des locul de muncă. Acest lucru a făcut ca tânărul Tom să-şi schimbe domiciliul de zece ori în decurs de cinci ani. Actorul a trecut prin şase şcoli până a absolvit şi a intrat la Universitatea din California unde viaţa lui s-a schimbat.

Nenumăratele mutări din decursul anilor nu l-au ajutat pe Tom să-şi facă prieteni. Când cunoştea alţi copii, tatăl său îl anunţa că trebuie să-şi facă bagajele şi să se mute. Această singurătate l-a determinat pe Tom să aibă probleme mari de socializare în adolescenţă.

Tom şi-a propus să pună capăt singurătăţii, iar la 21 de ani s-a căsătorit cu actriţa Samanta Lewes, cu care are doi copii, Colin şi Elizabeth. Dar relaţia nu a mers şi cei doi s-au despărţit. În pofida acestor dezvăluiri triste, actorul şi-a rugat fanii să nu-l compătimească.

„Să nu vă faceţi griji, nu cred că voi mai fi singur vreodată. Cel puţin asta am simţit când am cunoscut-o pe actuala mea soţie. „Acum sunt cel mai fericit om din lume”, a subliniat Hanks.

Tom Hanks este căsătorit cu actriţa Rita Wilson, în vârstă de 59 de ani. Cei doi au o căsnicie trainică care durează de 27 de ani.