Temptation Island – Insula iubirii: Concurenţii pãrãsesc resortul de ziua ispitei Robert – FOTO

De: Cătălina Matei / 14.06.2016, 11:11
Temptation Island – Insula iubirii: Concurenţii pãrãsesc resortul de ziua ispitei Robert - FOTO
Pentru prima oarã de la sosirea în Thailanda, fetele din cuplu şi ispitele celui mai nou sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, de la Antena 1 au voie sã pãrãseascã resortul în care sunt cazaţi şi sã mute distracţia la un bar de pe plajã, de ziua ispitei Robert.

„Nu mã aşteptam!”, a mãrturisit ispita, care a recunoscut cã şi-a pus o dorinţã care are legãturã atât cu ce se întâmplã pe insulã, cât şi cu viaţa lu

Pe „Insula iubirii” nimic nu e întâmplãtor şi cu fiecare ocazie ispitele ştiu sã profite pentru a intra pe sub pielea concurenţilor, aşa cã ziua lui Robert a fost pretextul perfect  pentru a ţine fetele departe de Minitel, iar şampania, muzica şi diversiunea creatã de sãrbãtorit, în momentul în care a propus echipei sã meargã sã se odihneascã pentru restul serii au generat noi apropieri între fetele din cuplu şi ispite. Timp de jumãtate de orã, concurenţii s-au distrat împreunã, ba chiar au şi jucat prima horã, în mijlocul strãzii, în Thailanda. Însã, departe de resortul pe care îl cunosc, fetele încep sã se retragã în întuneric, fiecare cu persoana cu care simte sã o facã. Astfel, Tomi încearcã sã o sãrute pe Elena, iar Sorin întâmpinã din ce în ce mai puţinã opoziţie din partea Loredanei.

Nu de aceeaşi distracţie au parte şi bãieţii, pe insula lor. La întoarcerea în camere, fiecare gãseşte câte o fotografie a partenerei, de la shootingul senzual pe care l-au fãcut alãturi de ispite. Cum au reacţionat aceştia la vederea fotografiilor, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al reality show-ului, difuzat miercurea aceasta, de la 20.30, la Antena 1.