Declaraţie surpriză! Daniela Crudu: „M-aş mărita cu chef Scărlătescu!”

De: Cătălina Matei / 28.11.2016, 11:03
Declaraţie surpriză! Daniela Crudu: „M-aş mărita cu chef Scărlătescu!”
Vedetele iau cu asalt bucătăria de la „Chefi la cuţite” şi vor pune la încercare papilele gustative ale celor trei juraţi în ediţia specială pe care Antena 1 o pregăteşte de ziua postului. Aşa se face că luni şi marţi, pe 28 şi 29 noiembrie, de la ora 20.30, vedetele Antenei îmbracă şorţul, se înarmează cu reţete şi intră în misiunea care are un singur scop: să-i convingă pe cei trei chefi că ştiu să gătească.

Printre acestea se numără şi simpatica Daniela Crudu, al cărei moment la „Chefi la cuţite” se va lăsa cu hohote de râs, exact ca într-un film de comedie. Dezinvoltă şi sinceră, aceasta va avea cele mai spumoase replici atunci când va ajunge în faţa juraţilor. „Mie-mi plac peştii, aşa că am ales să vă gătesc peşte”, spune aceasta râzând. „Dar de ce nu ai curăţat branhiile?”, e curios să afle chef Bontea. „Păi e mort, ce să mai respire”, se scuză Cruduţa.

Într-un schimb de replici de-a dreptul savuros, chef Dumitrescu şi chef Bontea îi vor mărturisi Danielei că de câteva sezoane încearcă să-l însoare pe chef Scărlătescu şi nu reuşesc. După o trecere în revistă a calităţilor simpaticului jurat, care-l fac o partidă de nerefuzat, Daniela va mărturisi zâmbind: „E frumos, m-aş mărita cu el.” Ce va spune chef Cătălin despre o aşa declaraţie şi cum vor juriza cei trei farfuria Cruduţei rămâne de văzut în ediţia specială „Chefi la cuţite” de luni, 28 noiembrie, de la 20.30.