Acrodance cu măşti, cor african, pictură pe sticlă, dans irlandez, la „Next Star”

Apropo.ro / 29.03.2017, 12:22
Acrodance cu măşti, cor african, pictură pe sticlă, dans irlandez, la „Next Star”
Dans irlandez, demonstraţie de percuţie, pictură cu degetul pe sticlă, cor african şi acrodance cu măşti joi, 30 martie, de la ora 20.30, în ultima ediţie “Next Star” dinaintea marii finale de săptămâna viitoare. Cum cel de-al patrulea Golden Star al sezonului nu a fost încă acordat, rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla joia aceasta, când opt noi concurenţi talentaţi vor fi jurizaţi de Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa, într-o nouă ediţie a show-ului prezentat de Dan Negru.

Un număr inedit va fi susţinut joi, la “Next Star”, de 22 de copii din Bucureşti care, sub numele “Cor cu dor”, vor interpreta un cântec african. Din componenţa corului face parte şi Maria, fiica de opt ani a realizatorului de la Radio Zu, Daniel Buzdugan.

În aceeaşi ediţie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea un interesant număr de acrodance cu măşti, susţinut de Maia (9 ani, din Bistriţa), o fetiţă care, deşi s-a născut cu un handicap locomotor a ajuns, cu multă muncă, efort şi ambiţie, la performanţa de astăzi. Scena de la “Next Star” se va umple atunci când îşi va face apariţie Ansamblul de percuţie “Alpin”. Printre componenţii acestuia, care vin de la Liceul “Dinu Lipatti”, se numără şi câţiva olimpici la… percuţie.

Cea mai mică dintre concurente, Maria (4 ani, din Constanţa), va urca pe scenă alături de tatăl ei, pentru o demonstraţie de pictură cu degetul pe sticlă.

Cum vor aprecia juraţii tablourile ei, dar şi cine sunt ceilalţi concurenţi ai ediţiei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 30 martie, de la ora 20.30, în ultima ediţie “Next Star” dinaintea marii finale.

 

Tags: