Detalii din culise! Totul despre nunta Pippei Middleton cu milionarul James Matthews. Cât costă NUNTA ANULUI – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 18.05.2017, 12:58
Detalii din culise! Totul despre nunta Pippei Middleton cu milionarul James Matthews. Cât costă NUNTA ANULUI - FOTO
Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, şi milionarul James Matthews se căsătoresc pe 20 mai la Londra, mai exact în Berkshire, regiunea în care au crescut surorile Middleton.

Nunta lor este considerată evenimentul anului în Marea Britanie şi se anunţă a fi unul memorabil. După o relaţie tumultoasă cu despărţiri şi împăcări, Pippa a primit un inel de logodnă cu un diamant în valoare de peste 200.000 de lire. Cununia religioasă a celor doi va avea loc la biserica St. Mark.

Pippa Middleton şi-a arătat faimosul fund la plajă!

La marele eveniment vor participa aproximativ 150 de invitaţi, iar recepţia de nuntă va aveam loc în conacul de pe proprietatea familiei Middleton din Bucklebury. Pe lista invitaţilor se află Ducele şi ducesa de Cambridge alături de cei doi copii ai lor, prinţul George şi prinţesa Charlotte, care va fi domnişoară de onoare. Fratele mirelui, Spencer Matthew va participa alături de iubita sa, prezentatoarea tv Donna Air. La fel ca şi prinţul Harry care va fi însoţit de Meghan Markle. Costul nunţii se ridică la  246.000 de lire sterline.

James Matthews, în vârstă de 41 de ani, este managerul fondului de investiţii, Eden Rock Capital Management Group , şi deţine o avere impresionantă. Este fiul cel mare a unui milionar care a început ca pilot de curse şi apoi s-a îmbogăţit după ce a investit în imobiliare şi în vânzările de maşini. Mama lui este o artistă originară din Zimbabwe care a fost recepţionistă la Christian Dior. Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, este nutriţionist şi a scris cronici pentru Vanity Fair.