Cum arată casa Micuţei Picasso din Los Angeles – FOTO&VIDEO

De: Alexandra Necsoiu / 18.07.2017, 14:07
Cum arată casa Micuţei Picasso din Los Angeles – FOTO&VIDEO
Alexandra Nechita este cunoscută în întreaga lume ca Micuţa Picasso. Celebra pictoriţă a vândut tablouri de peste 1 milion de dolari până la 10 ani.

La 10 ani, cucerea vedete de la Hollywood, dar şi pe cunoscuta moderatoare Oprah Winfrey.

O mai ţii minte pe „Micuţa Picasso”? Acum este o mămică tare sexy – FOTO&VIDEO

„Micuţa Picasso” s-a căsătorit! Cât a dat pe casa în care va locui cu soţul ei

La o emisiune tv, Alexandra Nechita a recunoscut că nu a mai fost în ţară de 8 ani. Întrebată cum de a reuşit să rămână cu picioarele pe pământ, pictoriţa a recunoscut că datorează totul părinţilor săi.

“Am plecat din România la un an şi jumătate. Vreau să menţin legătura cu România, fetiţa mea vorbeşte româna la perfecţie. Vorbesc cu familia numai în româneşte. Soţul meu este din Ucraina. Printre cele mai importante a fost să creez o vizibilitate pentru munca mea, am avut expoziţii care m-au dus în toată lumea. De asta şi plec cu o astfel de uşurinţa. Am fost la facultate. Am fost prima din familie. M-am ocupat de viaţa mea personală, nu am avut timp ca adolescenţă. M-am măritat, am adus-o pe fetiţa mea,am făcut o pauză pentru ea. Am avut nevoie să mă regăsesc, să mă duc din nou în atelier, am produs o serie de lucrări noi. Sunt nişte proiecte pe care vreau să le dezvolt în România”, a declarat Alexandra Nechita.

Întrebată care ar fi fost şansa sa, dacă ar fi plecat din ţară, Alexandra a recunoscut: „Nu este un răspuns ideal, realitatea este că libertatea personală, creativă nu exista atunci. Asta a fost diferenţa cred”.