Connect-R, la un pas să se despartă de soţie

De: Cristiana Trifu / 03.01.2018, 10:37
Connect-R, la un pas să se despartă de soţie
Ştefan Relu Mihalache sau Connect-R , unul dintre cei mai in vogă artişti ai momentului, este invitatul Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” acolo unde telespectatorii au ocazia sa cunoască o frântură din personalitatea unui om luptător, dar sensibil.

Dincolo de aparenţe, Relu este un bărbat foarte credincios, care admite că a înţeles sensul vieţii după ce viaţa l-a pus faţă în faţă cu momentele dificile. Cu ajutorul tatălui său, cu care are o relaţie extrem de apropiată, a înţeles că popularitatea este o armă cu tăiş dublu, iar numărul concertelor şi apariţiilor publice nu stabilesc valoarea sa ca om. Pentru că artistul devenise mai mare ca omul, a fost nevoit să îşi acorde câteva clipe departe de lumina reflectoarelor, înţelegând că familia este cel mai de preţ dar.

,,Am început să devin mai simplu. Dacă iei viaţa prea în serios este foarte posibil să cazi în ea. Mi-am dat seama că nu eram fericit dacă nu aveam un hit, sau mai multe concerte şi am realizat că de sus poţi doar să cazi. Aşa că am rămas undeva să plutesc şi să mă bucur de tot. Acum sunt iar în top şi mi-am demonstrat că pot pierde totul, doar ca să-l mai fac încă o dată.“

Relu se deschide în faţa publicului şi vorbeşte şi despre relaţia cu mama sa, pe care o consideră ,,mâna de fier a familiei”. Artistul admite că a ajuns în acest punct doar cu ajutorul ei şi este foarte mulţumit de omul care s-a format în spatele cortinelor de spectacol. Şi pentru că nimic nu este întâmplător, crede că oamenii din jurul său sunt doar un rezultat al experienţelor alese înainte de a ne naşte, căci în viaţă, după cum mărturiseşte el, vom întâlni doar persoanele de care avem nevoie pentru a ne şlefui.

Artistul a mărtusit că a fost la un pas să se despartă de soţie.„La «Semne» a venit un prieten care era pe punctul de a-şi părăsi familia şi, apoi, când am auzit treaba asta, că fructul iubirii noastre îmi spune tată, şi că sunt încasator profesionist şi că trebuie să trag m-am răzgândit. Ăsta e un premiu pentru mine! Ba da! Este povestea noastră în clip. Refrenul spune «te voi iubi mereu oricât ar fi de greu». Important e ca noi să ne fim îndeajuns”