Romică Ţociu şi sosia sa gătesc împreună la ”Chefi la cuţite”

De: Alexandra Necsoiu / 05.11.2018, 11:24
Romică Ţociu şi sosia sa gătesc împreună la ”Chefi la cuţite”
Surpriză memorabilă pentru un concurent ”Chefi la cuţite”, dar şi pentru Romică Ţociu, concurent al show-ului ”Te cunosc de Undeva”, în ediţia de luni seară a celui mai iubit show culinar. De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unui moment inedit, căci cunoscutul comediant îşi va întâlni sosia în mijlocul probei de gătit, în cea de-a treia ediţie a jurizărilor pe nevăzute.

Vasile Roşu este viceprimarul oraşului Broşteni, iar asemănarea sa evidentă cu Romică Ţociu l-a adus, de foarte multe ori, în postura de a da sute de autografe în locul actorului: ”Romică îmi este dator. Mergeam pe la mare, iar oamenii nu mă lăsau să plec. Ce să le spun? Am mers înainte, nu le-am stricat inima oamenilor să le spun că nu sunt eu.”, declară acesta. Din pasiune pentru gătit, Vasile Roşu va ajunge în platoul ”Chefi la cuţite”, fără să ştie că la bancul de lucru alăturat, Romică Ţociu îşi va face intrarea într-un mod inedit, gătind şi el pentru chefi: ”Nu am avut aşa emoţii nici când m-am însurat a patra oară! Am zis că sunt eu!”, adaugă viceprimarul entuziasmat.

Şi pentru Romică Ţociu, momentul din platou se va dovedi a fi unul memorabil: „Este extraordinară experienţa ”Chefi la cuţite”. Am avut emoţii, evident, pentru că am gătit pentru nişte chefi şi am crezut că voi găsi acolo nişte bestii, când colo, sunt trei băieţi misto. Nu sunt pentru prima dată în bucătărie, pentru că de obicei gătesc acasă. Fac tot ce mi se cere. Supe, supe creme, ciorbe, mâncare la cuptor. Felul meu de mâncare preferat? Limbă cu praz şi măsline.”, a dezvăluit actorul.

Surpriza va fi la fel de mare şi pentru cei din faţa micilor ecrane, căci luni seară, de la 20:00, în cea mai nouă ediţie a sezonului 6 ”Chefi la cuţite”, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări întâlnirea savuroasă dintre Romică Ţociu şi sosia sa, dar şi momentul jurizării lor, în faţa chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu.