10 idei de cadouri utile pentru iubitorii de natură, de aventuri pe apă și pescuit

Apropo.ro / 18.02.2021, 19:58
10 idei de cadouri utile pentru iubitorii de natură, de aventuri pe apă și pescuit

An de an, noi pescari vin în zone cu lacuri, iazuri și bălți, în număr tot mai mare pentru a profita de beneficiile oferite de natură, de relaxarea oferită de practicarea pescuitului și de plimbările cu barca, pe întinderile mari de ape. Acești iubitori de natură vor fi încântați să primească un cadou cu tematică de pescuit.

Dacă ai rude sau prieteni dragi pasionați de pescuit și vrei să-i surprinzi plăcut cu daruri de neuitat, îți prezentăm o listă cu cele mai interesante 10 idei de cadouri utile pentru iubitorii de natură, de aventuri pe apă, la pescuit.

1. Cărți despre pescuit

Mulți pescari sunt interesați de lectură, mai ales de cărțile de pescuit. Unii au observat că există foarte multe cărți despre pescuitul la muscă, comparativ cu cele despre alte tipuri de pescuit. Asta se datorează producătorilor care au văzut că se vând mai bine cărțile ce oferă informații despre pescuitul la muscă.

O idee grozavă de cadou, mai ales pentru un pescar începător, ar putea fi o carte despre pescuit. Iată câteva exemple:

  • Zile de pescuit” de Radu Anton Roman
  • Spinning – Ghidul pescarului de răpitor” de Mălin Mușatescu
  • Carte despre pescuitul la muscă – „Fly Fisherman’s Primer” de Paul N. Fling
  • Tot ce ai nevoie ca să începi să pescuiești la muscă” de Popescu Mihnea
  • Pescuitul la crap. Ghid complet” de Simon Crow și Rob Hughes.

2. O cutie cu muște artificiale de pescuit

Cei pasionați de pescuitul sportiv și de agrement cu siguranță ar aprecia drept cadou o cutie cu muște artificiale de pescuit având în vedere că obiectivul lor principal este capturarea peștilor. Pentru ei, ar fi o surpriză deosebit de plăcută dacă ar primi o lansetă sau o mulinetă, ce se folosesc la acest tip de pescuit.

3. Cântar digital pescuit

Orice pescar va fi încântat de un astfel de cadou, el va vrea să-și cântărească capturile prinse la pescuit.

4. Articole de pescuit

Nu este întotdeauna ușor să găsești idei originale de cadouri pentru acest tip de profil, însă dacă alegi un produs din gama variată de scule și accesorii de pescuit, ai putea să-l surprinzi plăcut chiar și pe cel mai pretențios pescar profesionist. Poți alege un cadou din gama de produse Sportex, pentru a impresiona pe cineva cu ocazia zilei de naștere sau în altă ocazie specială din viața sa.

Pasionații de pescuit adoră să se laude cu pasiunea lor și cu siguranță ar aprecia sculele de pescuit la răpitori. Se spune că pentru mulți pescari prinderea de pești răpitori este mult mai interesantă decât capturarea de caras, crap, fitofag.

5. Un sonar de pescuit

Un sonar de pescuit poate fi un cadou wow pentru orice pescar care dorește să-și completeze echipamentul de pescuit.

6. Un articol de îmbrăcăminte

Orice articol vestimentar deosebit poate fi un cadou special pentru un pescar, pentru că îi va aminti atunci când se va îmbrăca cu el, de pasiunea lui pentru pescuit. Poate fi de pildă un costum din gama Thermo Line, ce oferă un confort termic în timpul sezonului rece. Desigur, se poate alege orice produs: o vestă, o pereche de pantaloni, o căciulă, o pelerină sau un poncho de ploaie, o geacă, un hanorac, o cămașă sau un tricou personalizat.

7. Accesorii de pescuit

Accesoriile sunt idei excelente de cadou. Poți alege accesorii nădire crap, plute sondare, accesorii monturi somn, accesorii spinning și multe altele.

8. Articole de camping

Fără îndoială, un articol de camping va fi un cadou excelent pentru o persoană care merge cu cortul la pescuit. El își va petrece câteva zile de concediu pe malul apei și va avea nevoie de multe lucruri alături de echipamentul de pescuit. Câteva idei de cadouri sunt: o lanternă cap, un scaun de pescuit, un încălzitor cort, o umbrelă, o lanternă, echipamentul de gătit și altele.

9. Voucher Cadou

Unele magazine online au vouchere pentru cadou, care pot fi în valoare de 100 RON și care pot fi oferite în dar oricărui pescar, indiferent de vârsta lui.

10. Ochelari polarizați

Acest cadou este perfect pentru un bărbat care pescuiește la spinning și vrea să-și protejeze ochii de soarele arzător din lunile de vară.