Femeie, evacuată din apartament după ce fiica ei a făcut twerking la piscină

De: Alex Manole / 07.05.2022, 10:34

O femeie din statul american Carolina de Nord urmează să fie dată afară din clădirea în care locuiește cu chirie după ce fiica ei ar fi făcut twerking pe marginea piscinei. Acesta este un dans provocator, practicat în general de femei, în care o persoană își mișcă șoldurile și posteriorul pe ritmul muzicii.

Marshette Foster locuiește la Element SouthPark, în Charlotte, și plătește o chirie 2.600 de dolari pe lună pentru un apartament cu două camere.

Fiica femei, în vârstă de 21 de ani, a fost reclamată de mai multe ori pentru faptul că ar fi făcut twerking pe marginea piscinei, potrivit Insider.

Lexy Panterra, una dintre cele mai faimoase persoane din lumea twerking-ului:


Administratorii Element SouthPark au declarat pentru presa locală că tânăra și prietenii ei au dat dovadă de un comportament inacceptabil de mai multe ori. S-ar fi certat și dezbrăcat în public, printre altele, uneori cu copii în apropiere.

Fiica chiriașei, Alanah, și-ar fi cerut scuze de la administrație, dar chiar și așa ea și mama ei au primit ordin de evacuare. Acum, Foster a dat în judecată Element SouthPark și poate rămâne în apartament cât timp durează procedurile, complexe, de evacuare.

Marshette Foster, care este o persoană de culoare, susține că este o victimă a rasismului. Chiriașii albi care ar fi adus mai mulți invitați la piscină nu ar fi avut probleme, pe când fiicei ei i s-ar fi reproșat acest lucru. „Ești discriminat aici”, a declarat ea. Femeia a negat acuzațiile care i se aduc fiicei ei.

De cealaltă parte, reprezentanții complexului spun că au chiriași de toate culorile și etniile și că se mândresc cu acest lucru.