Un nou episod din „razboiul” CFR – Steaua

De: Mirel Mircea / 21.02.2008, 11:41
Un nou episod din
Miza enorma a returului Ligii I determina ca disputa dintre formatiile implicate in lupta pentru locurile fruntase sa nu se desfasoare numai in teren.

Miza enorma a returului Ligii I determina ca disputa dintre formatiile implicate in lupta pentru locurile fruntase sa nu se desfasoare numai in teren.

Declaratiile din ce in ce mai dure, acuzatiile de blat si presiunile asupra arbitrilor creaza senzatia ca in acest retur se va duce un adevarat razboi de gherila intre formatiile implicate in lupta pentru primele doua locuri ale Ligii I.

Ultimul razboi dintre CFR Cluj si Steaua s-a consumat ieri, cand Iuliu Muresan a lasat sa se inteleaga ca partida dintre Poli Iasi si Steaua va fi blat.

"La Iasi va fi probabil o gluma de meci. Fac si eu o gluma, o speculatie. E trist daca se va ajunge la asa ceva. Sper sa se joace corect, sa nu fie ceva necurat, altfel ar fi influentata lupta pentru titlu. Eu mai sper sa fie o gluma buna si sa bata Iasiul", a spus Muresan.

Replica stelistilor nu s-a lasat asteptata, managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, spunand ca mai degraba meciul pe care CFR il joaca impotriva Universitatii Craiova va fi necurat.

"Si meciul lor cu Craiova va fi necurat. Universitatea e in aceeasi situatie cu Iasiul, daca pierde, incep problemele de clasament. Necurat va fi meciul nostru cu CFR, pentru ca avem lot mai valoros, o sa-i batem si apoi o sa spunem ca a fost blat", a spus Ilie.

CFR Cluj va intalni sambata, pe teren propriu, formatia Universitatea Craiova, de la ora 20.45, in timp ce Steaua se va deplasa la Iasi pentru meciul cu Poli, programat duminica, de la ora 20.30.

Comenteaza "razboiul" care se va duce in acest retur de campionat!