Booka Shade, din nou in Romania

Apropo.ro / 16.04.2008, 15:05
Booka Shade, din nou in Romania
Cei doi au inceput un turneu mondial, iar Romania este una dintre primele tari care se va bucura de interpretarea live a celui mai nou album.

Get Physical este poate cel mai iubit label din lume, fondat de magicii Booka Shade, DJ T si M.A.N.D.Y. De acesta data, avem sansa de a-i asculta live in Bucuresti, la Arenele Romane, pe Booka Shade si Lopazz in cadrul unui eveniment mult asteptat.

Arno si Walter, cunoscuti sub numele de Booka Shade, au incheiat recent turneul Movements prin care au ajuns sa interpreteze live cele mai iubite piese de pe album in toate colturile lumii. Mandarine Girl, Night Falls si Body Language sunt doar cateva dintre titlurile care i-au facut pe cei doi nemti sa se numere printre cei mai iubiti artisti de muzica electronica din lume la ora actuala.

Cu aceasta ocazie, Arno si Walter au inceput un nou turneu mondial, iar Romania este una dintre primele tari care se va bucura de interpretarea live a albumului, avand in vedere ca live act-ul de lansare a turneului a avut loc la inceputul lunii aprilie. Ai sansa de a te lasa cucerit de sound-ul Booka Shade pe 17 mai, in cadrul unui eveniment special.

Lopazz, adica Stefan Eichinger, este cu siguranta unul dintre cei mai deosebiti artisti din ultimii ani, cel putin din cadrul label-ului Get Physical Music. Are un stil greu de descris in cuvinte pentru ca te poti astepta oricand ca urmatorul sau material sau sa fie disco, experimental, pop, pastrand insa elemente electronice. Cunoscut producator, Lopazz a scris peste 30 de piese care au intrat pe coloane sonore ale unor filme din ultimii ani. Cea mai cunoscuta este cu siguranta cea pentru Miami Vice (2001).

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achizitionate la pretul de 35 ron in avans, in perioada 20 aprilie -16 mai. La intrare pretul va fi de 50 ron.

Puncte de vanzare: bilete.ro, reteaua magazinelor Diverta, club Studio Martin Bucuresti, club Chill Out Sibiu.