Unde am pierdut calificarea? Tu ce parere ai?

Apropo.ro / 18.06.2008, 11:41
Unde am pierdut calificarea? Tu ce parere ai?
Crezi ca ratarea calificarii s-a produs in momentul in care Buffon a reusit sa respinga penaltyul executat de Mutu?

Tricolorii au parasit turneul final din Austria si Elvetia, dupa ce au ratat calificarea in sferturile de finala, in urma infrangerii pe care acestia au suferit-o in partida cu Olanda.

Totusi, noi spunem ca ratarea calificarii s-a produs in meciul cu Italia, atunci cand, la scorul de 1-1, Adrian Mutu a ratat o lovitura de la 11m, Buffon devenind eroul squadrei azzura, in urma acelei parade.

Comenteaza aici unde crezi ca s-a pierdut calificarea

Adrian Mutu a spus, imediat infrangerea Romaniei in fata Olandei, ca are "pe constiinta" penaltyul ratat in meciul cu Italia, la fel cum l-ar fi avut orice alt jucator care nu ar fi inscris.

"Nesansa a fost sa nu ne calificam, am fost obositi, iar la pauza am aflat de scorul de la Zurich. A trebuit sa schimbam tactica. Puteam sa ne calificam daca treceam de Italia. Am pe constiinta penaltiul ratat ca orice alt jucator care rata. Sper sa-mi iau revansa in preliminarii. Stiu ce se asteapta de la mine, am incercat sa joc pentru echipa. Nu suntem la nivelul celor trei echipe, asta s-a vazut si o stiam si noi. Am jucat defensiv si distructiv, pentru ca altfel pierdeam cu 0-3. Am pierdut cu cea mai mica diferenta. Am iesit onorabil", a declarat Mutu.

Comenteaza aici declaratia lui Mutu

Este Mutu singurul vinovat pentru ratarea calificarii?

A gresit Piturca tactica in meciul cu Olanda?

Citeste si:

Stie Romania sa atace? Comenteaza aici tactica lui Piturca

"Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice :

 Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?… (citeste tot bancul)

Imagine: Mediafax Foto