„China” se muta in Cecenia

Apropo.ro / 04.07.2008, 09:55
Andrei Margaritescu a semnat un contract pe trei sezoane cu formatia Terek Groznai, nou promovata in prima liga din Rusia.

Mijlocasul Andrei Margaritescu, care a evoluat in sezonul trecut la echipa Dinamo Bucuresti, a semnat un contract pe trei sezoane cu formatia Terek Groznai, nou promovata in prima liga din Rusia.

"Am semnat pe trei sezoane cu Terek Groznai. A fost un avantaj ca voi juca la aceeasi echipa cu Pancu si Florentin Petre, dar este, in primul rand, o alegere facuta pentru mine, tinand cont de situatia de la Dinamo. Am venit cu sufletul deschis la Groznai, sper sa ma acomodez repede si sa reusesc cat mai multe performante aici", a spus Margaritescu.

Andrei Margaritescu a fost anuntat, in urma cu o luna, ca a fost pus pe lista de transferari la Dinamo, deoarece nu intra in vederile staff-ului tehnic.

Crezi ca cei trei romani se vor evidentia la noua lor echipa, Terek Groznai?

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


Citeste si:

 

"China" si "Cap de Zmeu", alungati de la Dinamo

Cornel Dinu a declarat ca mijlocasii Andrei Margaritescu si Catalin Munteanu nu intra in vederile staff-ului tehnic pentru sezonul viitor, ei fiind pusi pe lista de trans…

Pancu: Este, poate, ultima provocare

Pancu: Este, poate, ultima provocare

Mijlocasul rapidist Daniel Pancu a declarat la sosirea in Bucuresti din cantonamentul din Elvetia ca a acceptat oferta de transfer la Terek Groznai pentru ca formatia rus…

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Blonda de la DEX – Ep 3 – Dracul
Construieste turnuri pentru a te apara de inamici. Cuvinte cheie: blonda de la dex video dracul
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza