Teatrul de Revista „Constantin Tanase” joaca pentru romanii din Spania

Apropo.ro / 06.11.2008, 08:00
Teatrul de Revista
In perioada 5-11 noiembrie, Teatrul de Revista "Constantin Tanase" pleaca in turneu in Spania cu spectacolul "Ole Tanase"

In perioada 5-11 noiembrie, Teatrul de Revista "Constantin Tanase" pleaca in turneu in Spania cu spectacolul "Ole Tanase" (regia Bitu Falticineanu).

Turneul se desfasoara in cadrul Programului "Romani pentru Romani", iar artistii vor juca in aceasta saptamana pentru comunitatile de romani din Valencia si Castellon.

Vor fi prezenti regizorul Bitu Falticineau, membrii Ansamblului de Balet condus de coregraful Cornel Popovici, alaturi de Alexandru Arsinel, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Marcela Lazarescu, Cristian Simion, Nae Alexandru si interpretii Adrian Enache, Mirela Boureanu si Grupul Duo Lascu.

"Avem programate cateva turnee in Banat, in Nordul Moldovei, iar pe 5 noiembrie vom pleca in Spania, unde vom sustine spectacole pentru comunitatile de romani. Tot in urma succesului de care ne-am bucurat la Chisinau la inceputul acestui an, avem in decembrie contractat un alt turneu in Rep. Moldova", a declarat Alexandru Arsinel, directorul Teatrului Tanase.