Piturca: „E vina lui Zapata la primul gol” (Prosport)

Apropo.ro / 05.11.2008, 23:50
Piturca:
Piturca a spus ca nu a fost impresionat de evolutia strainilor din lotul Stelei si l-a acuzat pe Zapata, scrie Prosport.

Victor Piturca, selectionerul echipei nationale, a declarat la finalul partidei dintre Steaua si Lyon ca gruparea franceza e mult mai valoroasa. Piturca a mai spus ca nu a fost impresionat de evolutia strainilor din lotul Stelei si l-a acuzat pe Zapata.

"Valoarea si-a spus cuvantul. Lyon-ul este mult peste Steaua, este o victorie asteptata. Tiago nu m-a impresionat cu nimic. Un strain trebuie sa iasa in evidenta cu ceva deosebit. Cei de pe linia de fund au jucat bine. Goian a mai gresit, dar nu decisiv. Zapata a luat un gol usor, a gresit. A fost un gol pe mijlocul portii. E greu sa primesti un astfel de gol. Dorinel Munteanu va decide daca il scoate din poarta pe Zapata. Daca antrenorul vrea sa ii dea incredere, il tine in continuare. Eu, cand greseste un portar, ii mai dai sanse. Tatarusanu trebuie sa vina mai repede la Steaua. Chiar daca greseste, trebuie sa il tii in continuare", a declarat Piturca, la gsptv.

Mai multe detalii despre declaratia lui Piturca, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro