Then&Now: Ce-au fost si ce-au ajuns! (Partea a II-a)

Apropo.ro / 15.02.2009, 09:00
Continuam articolul de ieri si va invitam sa vedeti cum arata acum "barbatii feroce" ai Hollywood-ului de altadata.

Continuam articolul de ieri si va invitam sa vedeti cum arata acum "barbatii feroce" ai Hollywood-ului de altadata.

Trecerea anilor nu iarta pe nimeni! Aflati cum arata acum "barbatii feroce" ai Hollywood-ului de altadata.

Foto: www.cinemaretro.com

David Hasselhoff

In 2007, fanii starului din "Baywatch" au putut vedea cu stupoare cum arata acesta atunci cand e beat “crita”, gratie unui video filmat chiar de fiica actorului, si pus pe Youtube.

Disparut de-atunci din atentia presei, probabil in urma unei internari la dezalcoolizare, la inceputul acestui an Hasselhoff a renascut din propria-i cenusa ca pasarea Phoenix si a revenit “in forta” pe prima pagina a tabloidelor.

La cei 56 de ani ai sai, intr-o forma fizica destul de buna, actorul a fost surprins intr-un club din Las Vegas demonstrandu-si nu numai veleitatile de dansator, ci si pe cele de amant, simuland contactul sexual cu mai multe cliente ale localului.

Pierce Brosnan

Un alt 007, mai apreciat pentru aspectul lui fizic decat pentru performantele actoricesti, irlandezul Brosnan trebuie sa intre rapid intr-o cura drastica de slabire.

Alaturi de Kim Cattrall, interpreta Samanthei din “Totul despre sex”, el va juca rolul unui fost premier britanic in thrillerul politic "The Ghost", cel mai recent proiect al celebrului regizor Roman Polanski.

Rod Stewart

Fericitul posesor al unui Maybach-ul in valoare de 300.000 de lire sterline (nu, nu este vorba despre Gigi Becali), Rod Stewart are 63 de ani batuti pe muchie, dar inca mai “copilareste”.

Unele banuieli ca ar fi imbatranit probabil ca totusi cantaretul are, avand in vedere ca, in ultima vreme, pe lista lui de pretentii in turnee sunt incluse si 2 tuburi de oxigen cu masca.

Clint Eastwood

"Intotdeauna e mai bine sa renunti cand te afli in fata. Nimeni nu vrea sa fie precum un luptator care ramane prea mult in ring”, declara recent celebrul actor si regizor american, inca “verde” la cei 78 de ani ai sai.

In calitate de regizor, producator si actor, Clint Eastwood a lansat la finele anului trecut “Gran Torino”, film care inregistreaza deja in Statele Unite un succes rasunator de box-office si este considerat unul dintre potentialii castigatori ai unui Premiu Oscar.

Imagini: www.dailymail.co.uk