Scoasa din ringul de box din cauza silicoanelor (Poze)

Apropo.ro / 18.02.2009, 08:00
Sarah Blewden s-a apucat de box, insa a fost scoasa din ring din cauza silicoanelor sale.

Sarah Blewden s-a apucat de box, insa a fost scoasa din ring din cauza silicoanelor sale.

Sarah Blewden, de 25 de ani, este constienta de faptul ca odata intrata in ring, loviturile i-ar putea "sparge" silicoanele. De altfel, nici antrenorul personal nu o sfatuieste sa joace vreun meci de box serios.

Frumoasa pugilista din Dorset a suferit operatia de implant de silicoane in 2003, cand a trecut de la masura 32B la 32C, desigur nu pentru ringul de box.

Sarah s-a apucat de box in urma cu doi ani, cand a realizat ca are o inclinatie spre acest sport si o mentine si in forma. Isi doreste sa participe la Jocurile Olimpice din 2012.

Sarah incearca sa ii convinga pe antrenori sa o lase sa joace box in ring. Crede ca este ridicol ce i se intampla si ca operatia nu o face mai vulnerabila decat o alta persoana. Sarah mentioneaza ca are implanturile nu sunt lichide, ci din gel. Isi asuma toata responsabilitatea in cazul urmarilor grave ale unei batai in ring. Nici scutul la piept nu ar proteja-o prea mult in ring.

Tony Attwood din partea ABA (Asociatia de Box pentru Amatori) declara: "Regulile internationale interzic oricarei persoane cu implant mamar sa boxeze".

Sarah isi doreste sa rezolve aceasta problema si in numele altor femei care ar trece prin aceeasi situatie.

sarah

sarah

 

Foto: www.mirror.co.uk; www.dailymail.co.uk