Andreea Balan si Keo au planuri de nunta

Apropo.ro / 13.06.2009, 14:25
Andreea Balan vrea sa puna punct barfelor rele din presa si vorbeste deschis despre relatia ei cu artistul Keo.

Andreea Balan vrea sa puna punct barfelor rele din presa si vorbeste deschis despre relatia ei cu artistul Keo.

In presa s-a tot zvonit ca ba nu este iubita lui Keo, ba ca are o relatie cu partenerul de dans Petrisor Rouge, ba ca nu se intelege cu fosta ei colega de trupa Andreea Antonescu, dar si multe altele.

Adevarul este altul, Andreea Balan este partenera lui Keo de trei ani si se inteleg foarte bine. Nu este certata nici cu Andreea Antonescu, despre care o leaga numeroase amintiri amuzante, dar si putin mai triste: "Nu eram deloc libere la mare in perioada Andre. Eram duse si luate de la scoala, iar versurile libertine ale pieselor aveau ca fundament povestile pe care le auzeam de la colegele sau prietenele noastre".

In ce priveste relatia ei cu partenerul ei de viata, Keo, spune: "Ma inteleg foarte bine cu Keo si ma satisface la toate capitolele, nu cum s-a scris in nu stiu ce revista care preciza cum ca nu m-ar satisface in pat! Suntem deja de 3 ani impreuna, iar daca vom rezista inca 3 am hotarat sa ne casatorim! Keo viseaza la o ceremonie pe plaja".

VJ Oana le va avea ca invitate pe Andreea Balan si Andreea Antonescu la emisiunea "Buzzz Newzzz", duminica, 14 iunie, de la ora 17.00, la MTV Romania, unde vor depana amintiri si vor vorbi deschis despre viata lor.

Andreea Balan

balan

Andreea Antonescu

antonescu