Liberty Parade a strans peste 60.000 de oameni!

Apropo.ro / 20.07.2009, 15:59
Sambata, 18 iulie, peste 60.000 de oameni au petrecut pana la rasaritul soarelui la Liberty Parade.

Sambata, 18 iulie, peste 60.000 de oameni au petrecut pana la rasaritul soarelui, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Liberty Parade, cel mai tare eveniment dance al anului.

Cea mai asteptata petrecere in aer liber a pus litoralul romanesc pe jar!

Liberty Parade a declansat cel mai mare trafic de anul acesta pe drumurile care duc inspre malul marii, iar trenurile ce soseau in statiuni erau pline de tineri veniti din toata tara si dornici sa petreaca pe cea mai buna muzica.

Costumati in fel si chip, viberii adevarati au simtit energia si libertatea de a fi pentru o zi si o noapte oricine vor. 

 

La ora 17.00, caravana plina de petrecareti a pornit in fluieraturi si urale din Olimp, trecand prin toate statiunile.

Pe traseu, grupuri de sute de oameni asteptau nerabdatori sa se alature nebuniei.

5000 de tineri au mers in caravana formata din cele 3 camioane, care rasunau in beat-urile DJ-ilor Cristi Stanciu, Christian Green, Carlos & JASC, Treitl Hammond, Paul Damixie, Dan Ene, Emil Lassaria, Slash &doppe, dar si ale singurei prezente feminine din line-up, sexy DJ-ita Vibe FM, Vika Jigulina.

"Atmosfera din caravana a fost incredibila. Camioanele se balansau frenetic si zeci de oameni au dansat continuu, de la start pana la finish. Am recunoscut o multime de fete din anii trecuti, iar costumele de anul acesta au fost si mai tari. Au fost costumatii din Epoca de Piatra, martieni, preoti catolici si ortodicsi, calugarite, bebelusi, soldati romani, peruci multicolore, ochelari supradimensionati si costume orientale", a povestit Cristi Stanciu, dj-ul Radio 21.

In jurul orei 21.00, caravana a ajuns la destinatie, la Liberty Parade Arena, pe plaja dintre Venus si Saturn.

NTFO a dat startul petrecerii, iar apoi a urmat Lucian Barbulescu.

DJ Andi si Liviu Hodor, realizatorii Request 629, cea mai ascultata emisiune de seara din Bucuresti, au provocat un val de isterie in randul multimii cu setul lor.

"Spre deosebire de DJ Andi, pentru mine este pentru prima data cand mixez la Liberty Parade. Este greu de descris in cuvinte senzatia pe care o ai cand zeci de mii de oameni se misca in ritmul muzicii tale. Sunt emotionat si bucuros ca am simtit direct aprecierea publicului si le multumim", a declarat Liviu Hodor.

Noaptea isi intrase in drepturi depline, plaja din fata scenei era deja plina si atmosfera devenise incendiara. Acesta este momentul in care si-au facut aparitia Planet Funk, primii invitati straini ai serii. Membrii proiectului au oferit un show electro-pop de calitate, impresionand prin modul in care au cantat si mixat LIVE.

Gazda evenimentului, Vali Barbulescu, a intrat la platane cu setul special pregatit pentru Liberty Parade si plin de surprize. El a lansat proiectul Romanian House Mafia, impreuna cu Damon, Deepside Deejays si Amsterdam Avenue. De asemenea, i s-a alaturat pe scena si Ada, cu o prestatie live. Spre deosebire de editia precedenta, cand Vali a mixat doar muzica romaneasca, el a intergrat anul acesta si hit-ul "Beat It" al lui Michael Jackson, dar si hip-hop american, spre incantarea petrecaretilor.

"Liberty Parade este singurul eveniment care merita asteptat un an intreg. Si anul acesta show-ul a fost extraordinar. O logistica impresionanta, 30 de ecrane cu led, dansatoare care se unduiau in costume stralucitoare, acrobatii cu foc, un line-up de senzatie. Acesta a fost Liberty Parade de anul acesta, un eveniment omogen din punct de vedere muzical, publicul bucurandu-se de minimal, tech house, trance, comercial, toata gama de stiluri dance. Cu siguranta au fost peste 60.000 de oameni, pentru ca pe langa Liberty Parade Arena, care a fost plina ochi, de o parte si de alta a spatiului ingradit au fost cam toti atatia oameni ca inauntru", a declarat Vali.

Dupa Vali, scena si publicul au fost cucerite de DJ Optick, primit cu entuziasm de miile de oameni de pe plaja.

Anul acesta, DJ Optick, unul dintre cei mai buni DJ din Romania, si-a incantat fanii cu un set excelent, tehno-house, punandu-si amprenta asupra acestei petreceri perfecte.

Show-ul a continuat cu setul energic al lui DJ Allen, un regal tech-tehno, o ora de energie si ritm.

Publicul fremata in asteptarea lui Ferry Corsten, singurul artist dance care a reusit sa obtina 10 discuri de aur in Marea Britanie.

Unul dintre cei mai apreciati DJ ai momentului la nivel mondial, a cucerit din primele clipe publicul roman, cu un set trance incredibil. La randul lui, Ferry a fost impresionat de atmosfera de la Liberty Parade, astfel ca a mixat mai mult decat era prevazut si s-a declarat uluit de "the amazing crow".

Raoul Roussu si Hermannstadt Collective au tinut in fata scenei cateva mii de oameni pana la rasaritul soarelui, iar DJ Optick a incheiat noaptea cu un afterhour la terasa The Reef.

 

Fotografii si imagini video de la incredibilul Liberty Parade 2009 vor fi disponibile incepand de azi pe www.libertyparade.com.