Brad Pitt renunta la droguri de dragul copiilor

Apropo.ro / 18.08.2009, 10:40
Brad Pitt renunta la droguri de dragul copiilor
Brad Pitt este consumator de droguri de peste 20 de ani. Acum vrea sa scape de acest obicei, de dragul copiilor sai.

Brad Pitt este cunoscut drept consumator de droguri cu o vechime de 20 de ani. Acum vrea sa scape de acest obicei, de dragul copiilor sai.

Actorul, in varsta de 45 de ani, recunoaste ca a fumat timp de 20 de ani, in fiecare zi, marijuana. Tot el spune ca "s-a plictisit" de acest obicei caruia vrea sa ii puna capat pentru ca cei sase copii pe care ii are impreuna cu Angelina Jolie, sa aiba un tata exemplar.Mai mult, declara ca drogurile l-au indepartat de prieteni si l-au facut sa se izoleze intr-o carapace a sa.

Un apropiat al lui Brad Pitt a vorbit despre pasiunea acestuia pentru "iarba", dar si faptul ca obisnuia sa fumeze chiar si in timpul filmarilor, alaturi de alti actori consacrati.

Intr-un interviu acordat lui Bill Maher, Pitt nu a ascuns ca a fumat, insa a tinut sa precizeze ca a lasat drogurile de cand a devenit tata, pentru binele lui si al copiilor sai. Tot in interviu, Brad a declarat ca si-ar dori ca drogurile usoare sa devina legale, dar sa se ceara taxa pentru ele.

Un alt apropiat al actorului ce detine un magazin de profil si care obisnuia sa "se distreze" alaturi de acesta, spune: "Brad nu se ascundea cand vroia sa fumeze iarba. Ii placea sa traga cate un fum, sa faca filme si sa mearga la plaja". "El venea mai mereu la mine in magazin. Imi amintesc ca odata era foarte entuziasmat ca va fuma o tigara impreuna cu alti colegi de la Hollywood", a adaugat bunul prieten al actorului, Craig Z. Rudin.

brad pitt

Quentin Tarantino este un alt prieten al lui Brad care isi aminteste ca au fumat impreuna, pe cand se aflau la filmari in Franta. "Brad e cel mai tare! Ne-am luat odata cinci sticle de vin, am stat de vorba ore intregi si am fumat iarba", isi aminteste Tarantino.