Sanziana Buruiana si avocatul Bogdan Popescu s-au despartit

Apropo.ro / 05.09.2011, 10:35
Sanziana Buruiana si avocatul Bogdan Popescu s-au despartit
Sanziana Buruiana si iubitul acesteia, Bogdan Popescu, au pus capat relatiei lor. Barbatul a considerat ca blonda "are prea putini neuroni".

Sanziana Buruiana este din nou singura. Dupa ce a crezut ca si-a intalnit marea dragoste care o va duce catre altar, iata ca povestea de dragoste cu avocatul Bogdan Popescu s-a dizolvat.

Tanarul, poreclit si Bobby, s-a trezit ca este mult prea destept decat Sanzi si ca face parte din sfera intelectualilor, motiv pentru care nu a mai vazut rostul relatiei lor.

El are mai multe scoli absolvite, in timp ce ea se face de ras de cate ori are ocazia. La ultima isprava, Sanzi a platit un escroc de telefoane cu 500 de lei in schimbul unei carcase goale.

La aceasta poveste se mai adauga si zvonurile cu George Ciubotarul, barbatul tuturor femeilor, cum ca Sanzi s-ar fi iubit cu el in timp ce era cu Bogdan.

Astfel, avocatul s-a trezit din betia amorului si nu a mai vazut farmecul dragostei langa Sanziana Buruiana.

Luna septembrie se anunta o luna a despartirilor, daca luam in calcul si despartirea dintre Ilinca Vandici si Ciprian Marica, dar si razboiul dintre Botezatu si Bianca Dragusanu.