Tehnica foto revolutionara: imagini focalizate din toate unghiurile (Poze)

Apropo.ro / 22.10.2011, 13:14
Tehnica foto revolutionara: imagini focalizate din toate unghiurile (Poze)
In sfarsit, fotografiile prind viata! Revolutioarul aparat fto Lytro, cu care pot fi surprinse imagini focalizate din toate unghiurile, este disponibil.

Aparatul de fotografiat Lytro este o tehnologie revolutionaraa scrie Business Insider. Cu ajutorul lui pot fi surprinse imagini focalizate din toate unghiurile.

Lytro va permite sa fotografiati momentul si, ulterior, sa alegeti punctul de focus pentru a da o nota cat mai artistica fotografiei.

Vezi aici mai multe imagini

Dupa ce poza este transferata pe calculator, utilizatorul se poate juca pe ea cu mouse-ul, focalizand orice parte din imagine.

Tehnologia aparatelor de fotografiat Lycra capteaza lumina chiar si noaptea, reusind sa redea imagini deosebit de clare.

Campul de lumina defineste concret modul in care este prezentata o scena. Este vorba despre cantitatea de lumina care circula in orice directie, iar senzorul capteaza culoarea, intensitatea si directia vectoriala a acestor raze de lumina.

Aparatul costa 400 de dolari si, desi este un gadget interesant, parea banal in era smartphone-urilor, ale caror camere foto sunt din ce in ce mai performante.