Joan Rivers: „Angelina Jolie arată ca o deținută de la Auschwitz”

De: Gabriela Voicu / 29.02.2012, 11:05
Joan Rivers:
Angelina Jolie a fost ridiculizată în ultimele zile, din cauza modului în care a defilat pe Covorul Roșu și a pozițiilor nenaturale în care a pozat pentru paparazzi, la Gala Premiilor Oscar 2012.

Joan Rivers, femeia cu 734 de operații estetice, a criticat-o (culmea!) pe Angelina Jolie pentru felul în care arată, pentru modul în care a pozat e covorul roșu la Premiile Oscar 2012, dar și pentru atitudinea pe care o are în general.

Toată lumea spune că Angelina este mult prea slabă, iar actrița Joan Rivers a cam întrecut măsura, declarând ca soția lui Brad Pitt arată ca și cum ar veni de la Auschwitz.

„A arătat ca o proastă pe covorul roșu”, a mai spus Rivers referitor la faptul că Angie a pozat fals, cu un picior la vedere, de parcă s-ar pregăti acasă, în fața oglinzii.” A stat mereu cu piciorul afară din rochie, chiar și când s-a aflat pe scenă la Oscar, de parcă era la o ședință foto. A fost falsă”, a spus Rivers.

Pozitia pentru care este ridiculizata Angelina Jolie

Mai mult, Joan Rivers spune că partenera lui Brad Pitt a cam greșit și când și-a ales rochia, o creație splendidă marca Versace, deoarece Jennifer Aniston, fosta nevastă a lui Pitt, a purtat și ea o rochie similară la un eveniment monden și a arătat mai bine decât ea.

Potrivit unor surse, Angelina este nemulțumită de modul în care este ridiculizată, mai ales că și pe Twitter a apărut un cont numit AngiesRightLeg, care are deja peste 30.000 de followeri și unde cârcotașii continuă să facă glume pe seama actriței.