O femeie a înghițit o periuță de dinți

De: Gabriela Voicu / 21.05.2012, 10:00
O femeie a înghițit o periuță de dinți
O femeie a înghițit o periuță de dinți și a mers la spital să ceară ajutorul doctorilor.

O femeie a înghițit o periuță de dinți și a mers la spital să ceară ajutorul doctorilor. Medicii nu au găsit nimic la radiografie și au trimis-o acasă.

Bat-El Panker, de 20 de ani, va avea mai multă grijă de acum încolo când folosește periuța de dinți. Accidentul s-a petrecut în timp ce se apleca pe chiuvetă, cu periuța de dinți în gură.

A doua zi, cu dureri din ce în ce mai mari, ea s-a dus la alt spital, dar s-a confruntat cu aceeași problemă, la radiografie nu apărea periuța de dinți iar doctorii nu o credeau că a înghițit una.

O femeie și-a înghițit periuța de dinți

La limita disperării, Bat-El Panker a cerut doctorilor de la un alt spital să-i facă analize complete și aceștia au găsit în sfârșit periuța de dinți în stomacul ei. Periuța a fost scoasă cu ajutorul unui echipament endoscopic.

Israelianca a povestit întâmplările prin care a trecut. „Am fost foarte speriată. Am încercat să o dau afară forțat, dar n-am putut cu niciun chip”, a spus ea.

Doctorul care a reușit să-i scoată periuța a explicat învățămintele întâmplării. „Lecția pe care am tras-o este că, deși avem o tehnologie destul de avansată și suntem doctori cu experiență, în final trebuie să ne ascultăm pacienții cu atenție”, a spus doctorul Uri Segel