Unvinpezi.ro, un site de comerț online dedicat descoperirii vinului de calitate, a fost lansat joi

Apropo.ro / 07.06.2012, 14:30
Unvinpezi.ro, un site de comerț online dedicat descoperirii vinului de calitate, a fost lansat joi
Apropo Media anunță lansarea, joi, a site-ului de comerț online Unvinpezi.ro, dedicat descoperirii vinului de calitate, cu oferte de produse premium la prețuri cu discount și livrare la domiciliu, oriunde în România.

Pentru prima dată în România, pasionații de vinuri alese, cu vârsta de peste 18 ani, pot achiziționa prin intermediul Unvinpezi.ro un număr limitat de sticle de vin de calitate, oferite la un preț preferențial, doar pentru o zi și în limita stocului disponibil.

Conceptul este simplu și ușor de folosit: în fiecare zi, Unvinpezi.ro oferă un alt sortiment de vin, produs în România sau importat din oricare alt colț al lumii, alături de explicații care îi ajută pe cei nou-veniți în lumea acestei pasiuni să descopere ce se ascunde în spatele numelor și etichetelor.

Vinul poate fi comandat pentru livrare la domiciliu sau pentru a fi făcut cadou, iar serviciul este disponibil în toată țara.

Platforma Unvinpezi.ro se concentrează în a selecta cu grijă sortimentele de vin ce nu sunt nici ieftine, însă nici exorbitante, oferind membrilor săi accesibilitate la o gama largă de vinuri premium, oportunitatea de a descoperi vinuri noi, recomandări pe înțelesul fiecăruia.

Unvinpezi.ro publică pentru membrii săi, în fiecare zi, deci pentru fiecare vin, câte trei opinii ale unor pasionați de vinuri bune, neafiliați niciunei mărci, care surprind esența soiurilor, setează așteptările de la experiența degustării și pun în cuvinte simple istoria de mii de ani a acestei pasiuni umane.

Apropo Media este compania responsabilă pentru lansarea și relansarea a peste 25 de site-uri, multe dintre ele devenind branduri lider de piață, care oferă atât conținut de interes general, cât și informații specializate. În prezent, Apropo Media este divizia de e-commerce a Mediafax Group SA, publisher ce deservește milioane de consumatori de presă scrisă și online.