A aflat din întâmplare că e milionară în euro!

De: Gabriela Voicu / 30.08.2013, 15:30
A aflat din întâmplare că e milionară în euro!
O britanică in varsta de 36 de ani a descoperit ca biletul la loto pe care il avea in geanta de trei luni valora aproximativ 1.2 milioane de euro.

Jane O”Brien, în vârstă de 36 de ani, a purtat în geantă trei luni un bilet loto, pe care l-a regăsit când a decis să își facă ordine prin lucruri. După ce a intrat pe site-ul loteriei din simplă curiozitate, ea a realizat că este fericita câștigătoare a unui milion de lire sterline. 

Jane ar fi putut pierde suma de bani dacă nu ridica premiul în termen de 180 de zile, conform regulilor loteriei britanice, dar aceasta a reușit să intre în posesia banilor în timp util. 

„Am verificat de foarte multe ori. La un moment dat stăteam cu degetul pe monitor și am luat la rând fiecare număr. Am sunat la numărul de telefon de pe spatele biletului și i-am spus femeii care mi-a răspuns: sper să nu-ți irosesc timpul, dar cred că am câștigat un milion de lire. Săream în sus și-n jos prin bucătărie, cu biletul în mână”, a povestit Jane, pentru Daily Mail.

Jane O”Brien și geanta ei norocoasă 

Câștigătoarea, operator de trafic pentru transportul londonez, a declarat că pentru a sărbători își va duce părinții și câteva rude apropiate într-o croazieră în Caraibe și își va cumpăra propria casă, lângă părinții ei.

În planurile sale este inclusă și o excursie la New York în luna noiembrie, pentru care Jane fusese nevoită să lucreze în plus. 

Jane O”Brien a declarat că nu va renunța la serviciul său după câștigarea acestui premiu și că va continua să își încerce norocul la loterie.