A apărut acadeaua cu aromă de lapte de mamă

De: Gabriela Voicu / 06.06.2013, 14:00
A apărut acadeaua cu aromă de lapte de mamă
O companie americană din Austin, Texas, a lansat pe piață un produs controversat: acadeaua cu aromă de lapte de mamă.

O companie americană din Austin, Texas, a lansat pe piață un produs destinat copiilor, dar și adulților, care a iscat deja controverse.

Patronul companiei Lollyphile, Jason Darling, a declarat că ideea de a produce acadeaua cu gust de lapte de mamă i-a venit după ce toți prietenii lui au făcut copii și a observat cât de satisfăcuți și liniștiți devin bebelușii după ce sunt alăptați:

Astfel, laptele provenit de la mai multe mame aflate în perioada de alăptare a fost analizat de specialiștii companiei, care au mixat ingrediente precum zahărul, siropul de porumb și alte arome naturale, reușind să obțină o bomboană cremoasă, care seamănă la gust cu migdalele.

A apărut acadeaua cu aromă de lapte de mamă

„Unele persoane s-au declarat amuzate, altele sunt scârbite de un astfel de produs, alții cred că este o idee deșteaptă. Eu nu înțeleg de ce laptele de mamă este un lucru de care să fii scârbit, atâta vreme cât nu ai nimic împotriva laptelui obținut de la animale”, a mărturisit patronul Lollyphile.

Acadelele au fost deja puse în vânzare în America. Un pachet de patru acadele costă 10 dolari, iar o cutie cu 36 de bucăți ajunge la 58 de dolari.