A apărut Glamour de mai, cu un interviu exclusiv cu Shakira

De: Dragos Tanase / 29.04.2014, 12:30
Un număr plin de energie, voie bună, un impuls pentru un început de vară exploziv: GLAMOUR de mai o aduce în prim plan pe Shakira, bomba sexy care a cucerit întreaga industrie muzicală.

Cu melodii care devin aproape instant hituri în 55 de țări, un loc lângă Adam Levine în juriul The Voice, un iubit adorat în lumea întreagă (Gerard Piqué) și un nou rol, cel de mamă, Shakira continuă să se reinventeze. Ea povestește toate amănuntele vieții ei uluitoare într-un interviu exclusiv pentru GLAMOUR.

Ești gata pentru vară?! Dacă plănuiești să arăți senzațional pe plajă, în luna mai editorii GLAMOUR au adunat nu mai puțin de 153 de trucuri într-un ghid care să te îndrume pas cu pas pentru a-ți atinge țelul. De la sfaturi de dietă și sport la produsele care îți pun trupul în valoare și până la trucuri dezvăluite în premieră de Jennifer Aniston îți șoptim doar unul dintre toate aceste secrete prețioase: legume proaspete, exerciții fizice și bună dispoziție – iată ce recomandă nutriționiștii celor care își doresc să înceapă vara în formă. Citește celelalte trucuri infailibile în GLAMOUR de mai.

Iar Jennifer Aniston nu e singura vedetă care ne inspiră! Miranda Kerr ne dezvăluie în GLAMOUR secretele vieții sale organice: supermodelul în vârstă de 30 de ani spune că secretul frumuseții adevărate stă în acele lucruri cu care alegi să îți „hrănești” corpul și mintea – de la alimente sănătoase și până la gânduri optimiste. Îți spunem cele mai bune trucuri adunate de ea de-a lungul vremii pe care le poți pune și tu în aplicare.

Plus: Yoga, un fenomen în cifre. Călugării budiști o practică. La fel și modelele, muzicienii și mămicile. Yoga s-a transformat dintr-o simplă practică spirituală într-unul dintre cele mai importante fenomene în materie de fitness ale tuturor timpurilor. Îți spunem cum această disciplină apărută în Est și-a făcut drum către Nord, Sud și Vest.

Dăm paginile și ajungem în culisele fascinantei lumi ale modei: 4 orașe, zeci de prezentări, o mulțime de secrete din culisele celor mai importante și exclusivite show-uri de modă ale sezonului pe toate le găsești într-un material special despre Tot ce am văzut la Săptămâna Modei de la New York, Paris, Milano și Londra.

Tot la capitolul modă am făcut două descoperiri pe care le vei iubi în acest sezon: cămașa oxford și jeanșii perfecți pentru orice ocazie. Noile cămăși oxford sunt impecabile și imposibil de sexy iar denimul cu imprimeuri simpatice și cristale aplicate este un must-have absolut.

Încheiem periplul nostru cu o porție de visare pe tărâmuri străine. Lavandă, brânzeturi și marea aproape sau livezi de măslini, vinuri aromate și orașe cu suflet de artist? Alegerea câștigătoarei între Provence și Toscana e dificilă așa că venim cu argumente în ambele cazuri.

GLAMOUR de mai este din 28 aprilie la toate chioșcurile de ziare la prețul de 6,90 lei. Vrei să primești revista direct acasă? Bucură-te de oferta specială de abonare!