A apărut noul număr al revistei Playboy

De: Gabriela Voicu / 08.04.2013, 15:51
A apărut noul număr al revistei Playboy
În numărul din aprilie al revistei Playboy, cititorii o pot admira pe copertă pe Alina Rotaru, o prezență sexy, într-un pictorial marca Marius Bărăgan.

În numărul din aprilie al revistei Playboy, cititorii o pot admira pe copertă pe Alina Rotaru, o prezență sexy, într-un pictorial marca Marius Bărăgan. În postura de playmate este Roxana Dragomir, o dansatoare brunetă într-unul dintre cunoscutele cluburi ale Capitalei, al cărei pictorial „burlesque”, realizat de fotograful Cătălin Muntean, nu vă va lăsa indiferenți. Tot la capitolul pictoriale nu sunt de ratat cele ale frumoaselor Ana Braga – o braziliancă blondă cu efecte magice și Shawn Dillon – o americancă fierrrbinte.

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu vorbește în interviul principal despre lumea filmului, despre relația cu Monica Bârlădeanu și despre femeile din spațiul danubiano-pontic: „Am umblat mult și peste tot am întâlnit femei frumoase, dar cel mai mult îmi plac cele din spațiul danubiano-pontic”, mărturisește acesta pentru revista Playboy.

Coperta Playboy

Tot în acest număr mai găsești interviuri cu DJ-ii ProFM Gicu și Nicolai dar și cu liderul trupei rock Alternosfera. Mai mult, ai o excelentă analiză asupra așa-numitei „primăveri arabe”, într-un articol despre tensiunile și de-tensiunile din spațiul magrebian. Plus, un material despre stereotipurile care fac (ne)fericită viața unui bărbat dar și altele despre cele mai stupide războaie din istorie sau despre lenjeria feminină care aprinde imaginația.Toate acestea, laolaltă cu multe alte articole din zona auto, hardware, film, muzică, jocuri, doar în Playboy aprilie. Trăiește-ți viața!

Noul număr Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 8 aprilie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro